Dongen ook volgend seizoen in de Derde Divisie

Foto:

Door de knappe 1-2 uitzege op OSS’20 heeft Dongen zich op eigen kracht verzekerd van een plek in de Derde Divisie zondag in het seizoen 2019-2020.

Afscheid
Door doelpunten van Roshentley Saez en Glenn Kools werd directe handhaving in de Derde Divisie bewerkstelligd. Laatstgenoemde is er volgend seizoen in ieder geval niet meer bij. Kools vertrekt naar Halsteren. Met hem vertrekken er nog een aantal spelers, waar Dongen komende zondag na afloop van de laatste wedstrijd (thuis tegen het al gedegradeerde HBS) op gepaste wijze afscheid van neemt.

Remon Koenen
Wie Remon Koenen nog éénmaal in actie wil zien op het een-na-hoogste amateurniveau, zorgt dat ie er bij is zondag. Koenen speelde ruim tien jaar in het eerste van Dongen, behaalde prachtige prijzen maar doet nu een stapje terug. Het is mooi geweest; 34 wedstrijden per jaar, hele zondagen van huis en drie keer per week trainen wordt een te grote opgave.

Nieuwe spelers
Naast Remon Koenen en Glenn Kools vertrekken ook Daan Poelmans (studie), Mitchell van der Stappen (verkast naar België), Tom Kolkert (VV Oosterhout), Thomas Schilders en Marouhan Moukouh. Inmiddels heeft Dongen een aantal nieuwe spelers aan zich weten te binden en wordt alles in het werk gesteld om ook volgend seizoen een representatief elftal op de been te brengen.

Zondag 26 mei 14.30 uur VV Dongen-HBS – Sportpark de Biezen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen