Team Dongen Fietst tegen Kanker steunt Ton van Beers

Foto:

Tussen 2011 en 2015 deed Team Dongen Fiets tegen Kanker mee aan Alpe d’HuZes. In totaal werd er meer dan 150.000 euro ingezameld door fietsers en lopers.

De Stichting bleef de jaren daarna in stand met op een bankrekening een bedrag om mogelijk weer opnieuw deel te gaan nemen. Dat is er niet meer van gekomen. Daarom besloot het bestuur van Team Dongen, de Stichting op te heffen en het restbedrag van de rekening over te maken naar een deelnemer van dit jaar. Dat werd Ton van Beers van Team Nu of Nooit. Hij is lid van TC de Kleppers. Uit handen van voorzitter René Roovers en penningmeester Sjef Graafmans (coördinator Gerben den Boer ontbreekt vanwege familieomstandigheden op de foto) ontving hij een cheque van 433 Euro.

‘Team Dongen heeft haar steentje bijgedragen aan de bestrijding van kanker. Het waren enerverende jaren. Er zijn door de acties van Alpe d’HuZes goede aanzetten gegeven in de bestrijding van kanker maar ook, zo ondervinden we nog steeds te vaak in onze eigen omgeving, loopt het nog verkeerd af. Daarom blijven deze acties nodig. We wensen Ton en zijn mede Alpe d’HuZessers dit jaar veel succes’, aldus de voormalige bestuursleden van Team Dongen.

Reacties