Nieuw in Dongen: Cryo21

Foto:

Advertorial Wilt u plaatselijk vet verliezen, huidverstevigen en definitief vetcellen verwijderen? De Cryo21 is de nieuwste apparatuur op het gebied van cryotherapie (vetcellen bevriezen en het verstevigen van de huid). Hiermee kunnen probleemzones in een aantal behandelingen als sneeuw voor de zon verdwijnen.  Denk aan het storende vetrandje over de broekrand, vetrollen op de rug, kwabjes op de heupen, slap buikje, lovehandles, zadeltassen, onderkin en kwabjes onder de bovenarmen.

‘‘Direct waarneembaar, veilig, pijnloos en blijvend resultaat.’’

Tijdens de 30 minuten durende behandeling wordt de huid gekoeld naar ca. 7 graden Celsius, waardoor de vetcellen kristalliseren en afgevoerd worden door het lichaam. Het resultaat: minstens enkele centimeters minder omvang in slechts 1 behandeling. Direct waarneembaar, veilig, pijnloos en blijvend resultaat. De vetcellen die weg zijn komen niet meer
terug! Kijk voor meer informatie op de  facebook pagina: ”Cryo21 Dongen met Marianne Verharen”

‘‘De vetcellen die weg zijn komen niet meer terug!‘‘

Cryo dag in Dongen
Te mooi om waar te zijn? Kom het zelf ervaren tijdens de Cryo21 dagen. Tijdens deze dagen is er een cryotherapeute in mijn salon aanwezig waar u voor slechts 50 euro i.p.v. de reguliere 100 euro een behandeling kunt ondergaan, ook u zult versteld staan van het directe resultaat. Het tarief voor een complete kuur van 6 behandelingen bedraagt 600 euro. Als u na de proefbehandeling een kuur inplant dan krijgt u de proefbehandeling gratis. Tevens krijgt u op deze Cryo21dagen nog 1 extra behandeling cadeau als u de kuur direct betaalt. Dat komt dus neer op 8 behandelingen voor slechts 75 euro per behandeling.

De Cryo21 dag is op 24 Mei 2019

Inschrijven kan via: [email protected] of telefonisch een afspraak op 06-22254823 Cryo21 Dongen met Marianne Verharen

Hoge Ham 112
5104 JK DONGEN
06-22254823
[email protected]

Reacties