KNVB reikt schaal uit bij jubileumwedstrijd BZA Dongen

Foto:

De KNVB komt vrijdagavond 17 mei naar Dongen om een schaal uit te reiken. Dit gebeurt bij de jubileumwedstrijd ter ere van 50 jaar Dongens zomeravondvoetbal. Dat is een traditie die uniek is in Nederland, vandaar deze bijzondere actie van de KNVB.

De gouden jubileumwedstrijd begint om 19.00 uur en wordt gespeeld op het hoofdveld van voetbalclub DVVC (Sportlaan 4). Op het veld staan twee teams die een mix zijn van spelers van de negen clubs die dit seizoen deelnemen aan de BZA-competitie. Aansluitend wordt er een feestavond gehouden. Vanaf 20.30 uur is café De Valk (Tramstraat 42) het decor van bier, bitterballen én een surprise act. Daar bovenop zal pop/rock coverband Cu in Court knallen met een lekker stuk live muziek. De zeven mans/vrouws formatie heeft een BZA-voetballer als gitarist en staat bekend om het bouwen van een feest van herkenning met covers uit binnen- en buitenland.

Oproep aan oud en jong
,,50 jaar zomeravondvoetbal in Dongen is echt heel bijzonder. We zijn er trots op dat we deze mijlpaal als enige in Nederland hebben mogen bereiken. Dat willen we graag vieren met de voetballers die nu meedoen aan de BZA, maar ook met de coryfeeën van toen. Stiekem hopen we natuurlijk ook dat het vrijdagavond langs de lijn bij DVVC ouderwets druk wordt met toeschouwers die in het verleden betrokken zijn geweest bij het zomeravondvoetbal. Dan denken we aan voormalig voetballers, teamleiders, bestuursleden, scheidsrechters, sponsors. Natuurlijk heten we deze groep oudgedienden ook van harte welkom bij de derde helft in café De Valk. Een officiële receptie houden we niet, we sturen ook geen uitnodigingen, maar we zorgen er wel voor dat we met shirts en oude foto’s die avond mooie herinneringen oproepen aan 50 jaar BZA”, aldus voorzitter Frie Aarts.

Dus iedereen die het zomeravondvoetbal in Dongen een warm hart toedraagt, oud en jong, toen en nu, namens het bestuur van de BZA: graag tot ziens op vrijdagavond 17 mei!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen