Nieuwe tandartsenpraktijk in Dongen: DenSmile

Foto:

Vanaf deze week is Dongen een nieuwe tandartsenpraktijk rijker. De praktijk, die gevestigd is aan de Hoge Ham 67, is volledig naar de modernste eisen ingericht en heeft meerdere behandelkamers. De praktijk draagt de naam DenSmile en wordt gevoerd door het echtpaar Ayse Alagöz en Yassin Ennaml.

Ayse en Yassin zijn beide als tandarts afgestudeerd in hun geboorteplaats Hannover in Duitsland. Yassin is geen onbekende in Dongen want hij werkte vanaf 2010 bij de samenwerkende tandartsen aan de Procureurweg, waar hij veel Dongenaren behandelde. Ayse werkte bij de samenwerkende tandartsen in Tilburg Noord. In 2017 kwam hun gezamenlijke droom uit en begonnen zij samen een eigen praktijk in Poppel (België). “Hoewel Poppel best een eindje van Dongen af ligt, kregen we daar nog steeds patiënten van hier” vertelt Ayse.” vaak vroegen ze dan: waarom begin je niet een praktijk in Dongen? En uiteindelijk is het er dus toch van gekomen.”

De nieuwe tandartsenpraktijk is sfeervol ingericht en voorzien van moderne behandelapparatuur. “Je kunt bij ons terecht voor alle behandelingen, periodieke controles, kronen en bruggen…noem maar op. Wellicht gaan we in een latere fase zelfs orthodontie toevoegen aan ons aanbod” aldus Ayse.

De officiële opening van Tandartsenpraktijk DenSmile vond plaats op 4 mei, de eerste behandelingen zijn gepland voor maandag 13 mei. Bent u op zoek naar een professionele tandartsenpraktijk dan kunt u zich inschrijven bij DenSmile via [email protected]. Bellen kan natuurlijk ook : 0162-695904.

Reacties