Jubileum editie DongenWoont Woonbeurs in De Cammeleur

Foto:

Op zaterdag 18 mei 2019 vindt de vijfde editie plaats van de DongenWoont Woonbeurs. Om 11.00 uur zal de officiële openingshandeling verricht worden door wethouder Bea van Beers. In de theaterzaal van De Cammeleur worden de nieuwste woningbouwplannen in de gemeente Dongen gepresenteerd. Ook geven specialisten tijdens de woonbeurs advies over verschillende woonthema’s.

Nieuwe woningbouwplannen
Het aanbod met koop- en huurwoningen op de beurs is breed. Allereerst worden de nieuwe projecten in De Beljaart Fase 4 gepresenteerd. Van vrijstaande woningen, tweekappers tot rijwoningen en van traditioneel tot levensloopbestendig. Ook worden woningen en appartementen op verschillende inbreidingslocaties in Dongen getoond. Tenslotte kan men ook op de woonbeurs terecht voor vragen over Woning in Zicht, het digitale portaal waar onder andere sociale huurwoningen aan de Trappistenstraat en het Brabantpark in Dongen worden aangeboden.

Thema’s
Met de aanwezigheid van tal van experts, met kennis van verschillende woonthema’s, is de beurs dé gelegenheid om in gesprek te gaan en informatie in te winnen. Specialisten op het gebied van (zonne-)energie, financiën en notariële zaken staan voor u klaar om vrijblijvend vragen over duurzaam (ver)bouwen, gasloos en veilig wonen, het besparen van woonlasten en juridische aspecten te beantwoorden. Ook ideeën op het gebied van interieur en inrichtingen kunt u vinden op de beurs.

Meer informatie
Op www.dongenwoont.nl/woonbeurs vindt u meer informatie over de deelnemers aan de woonbeurs. De woonbeurs is gratis toegankelijk en vindt plaats tussen 11.00 uur en 14.00 uur in de theaterzaal van De Cammeleur, Hoge Ham 126 in Dongen. Parkeren is goed mogelijk in de directe omgeving. Wilt u continu op de hoogte blijven van de activiteiten van DongenWoont? Schrijf u dan in via de website voor de nieuwsbrief en volg DongenWoont op Facebook, Twitter en Instagram!

Facebook: /DongenWoont
Twitter: @DongenWoont
Instagram: DongenWoont

Over DongenWoont
DongenWoont houdt iedereen met verhuis- en verbouwwensen, met de woonbeurs en de website, permanent op de hoogte van allerlei woonthema’s en maakt duidelijk waarom Dongen een prachtige woongemeente is. DongenWoont is een initiatief van CIER ARCHITECTEN in samenwerking met eQmarketing.

Reacties