Jouw mooiste verhaal of gedicht: laat het horen op het Parkpodium

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Heb jij een verhaal of gedicht dat jij prachtig vindt of dat een speciale betekenis voor jou heeft, of dat jou ontroert. Kom dan zondag 12 mei tussen 14.00 en 16.00 uur naar het Parkpodium (naast de Cammeleur) in Park Vredeoord. Want dat is het decor voor een bijzondere activiteit.

Drie Dongenaren geven met verhalen en gedichten een bijzonder inkijkje in hun beleving van de wereld.  Rob van Uden, als pastor verbonden aan de parochie in Dongen, maakt gedichtenbundels en hij leest voor uit eigen werk; Thecla Bovenberg vertelt verhalen uit haar eigen repertoire en Saskia van Baaren laat zich inspireren door haar eigen ‘verzameling typetjes’ met hun verhalen.

Gerard Jansen doet de presentatie en zoekt daarbij nadrukkelijk de interactie met het publiek. En dat betekent dat alle Dongenaren, van jong tot oud, van harte zijn uitgenodigd om hun mooiste, leukste of ontroerendste verhaal of gedicht te laten horen. Ook kinderen zijn van harte welkom. Zij mogen hun mooiste of leukste voorleesboek meebrengen.

Dus, kom zondag naar het Parkpodium en beleef deze bijzondere ervaring mee.

Reacties