Nieuwe showroom SDB Vloeren

Foto:

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Dan is het absoluut de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan de compleet vernieuwde showroom van SDB vloeren in Dongen. Hier wordt het kiezen van de juiste vloer wel heel erg gemakkelijk gemaakt. Op overzichtelijke wijze zijn alle raamdecoraties, gordijnen, karpetten, tapijten en vloeren tentoongesteld. Zo is in een oogopslag een aantal kleuren te vergelijken of het verschil te zien tussen diverse materialen.

Hoe het Begon
Stijn de Bie begon in 2011 als zelfstandig vloerenlegger en opende in 2014 zijn eerste showroom in Dongen Vaart in de achtertuin van zijn ouders. Hier kon hij samen met zijn vader SDB Vloeren succesvol ontwikkelen. Door de jaren heen merkte Stijn dat er meer consumenten zijn showroom bezochten en werd het in 2019 tijd om de volgende stap te maken. Een grotere showroom waar zijn collectie met vooraanstaande merken als Tarkett, Desso, Wicanders, Mflor, Quickstep, Interfloor en Balterio beter tot zijn recht zou komen. De showroom is ruim opgezet en ingericht met de laatste trends. Hierdoor kan er vanaf heden op een prettige en ontspannen manier rondgesnuffeld worden tussen al dat moois.

Van ontwerp tot realisatie
SDB kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid. Met een goede reden: “uw zichtbare vreugde over het resultaat van ons werk. Daar doen we het voor. ‘Boven verwachting!’ Of: ‘Exact volgens onze wensen!’ Dat zijn voor ons de mooiste complimenten. Dat betekent dat we goed naar u hebben geluisterd. De basis voor een goed advies, de garantie voor een tevreden klant. Mocht er onverhoopt toch eens een probleem zijn met uw vloer, zoals een kras of een loslatende plank door waterschade, lossen we dit altijd voor u op. We hebben altijd een passende oplossing voor wat er ook gebeurt. “

Alles voor een tevreden klant
SDB Vloeren is al een aantal jaren erkend als 5-sterrenspecialist en ter ere van zijn nieuwe showroom, mocht Stijn de Bie als eerste winkel in Nederland het nieuwe gevelbordje van de keurinstantie in ontvangst nemen. Tevens werd zijn kersverse showroom ingericht met het nieuwe presentatie materiaal.

“Met een erkenning als 5-sterrenspecialist kunnen we ons onderscheiden op iets wat steeds belangrijker wordt: de manier hoe je met je klanten omgaat. Hoe je voor je klanten klaar staat, maakt toch ook het verschil”, aldus Stijn. “Met de klantbeoordelingen die we verzamelen wordt onze NPS score berekend en als een keurmerkhouder te laag scoort, wordt het keurmerk ontnomen. Eigenlijk bepalen onze klanten of we het keurmerk ook echt waardig zijn. Het geeft dan ook een voldaan gevoel dat we beloond zijn met een gemiddeld score van een 9,2 op het gebied van klanttevredenheid. Daar doen we het allemaal voor.” U kunt de beoordelingen van SDB Vloeren bekijken op: https://www.5sterrenspecialist.nl/keurmerkhouders/sdb-vloeren#beoordelingen-ervaringen

 

Vrijblijvend inspiratie op doen
Heeft u genoeg leuke ideeën, maar weet u niet hoe u deze ideeën kunt toepassen? Of heeft u geen idee waar u moet beginnen met het aanpassen van uw interieur? Bij SDB brengt men graag een passend en op maat gemaakt advies uit. Dus bent u toe aan een nieuwe of andere vloer? Kom gewoon gezellig langs in onze showroom aan de Slof 10c, Dongen. Een adviesgesprek is altijd mogelijk.

SDB Vloeren
De Slof 10C
5107 RK Dongen

[email protected]
www.sdbvloeren.nl
06-17158380

Reacties