Hoppenbrouwers Techniek nieuwe partner van Atledo en Dwars door Dongen

Foto:

Het grootste loopevenement van Dongen zal de komende jaren verdergaan onder de naam ‘Hoppenbrouwers – Dwars Door Dongen’. Vrijdag 26 april hebben Ben Barendse van Atledo en René van Loon van Hoppenbrouwers Techniek Dongen de samenwerking bevestigd door een sponsorovereenkomst voor drie jaar te ondertekenen.

Ben Barendse over het partnerschap: “We hadden in Hoppenbrouwers al een partner gevonden voor de scholierenloop van Dwars Door Dongen. Dat ze nu ook naamgever zijn van het evenement is een hele mooie uitbreiding van het partnerschap.”

Sponsoring
Hoppenbrouwers Techniek is enthousiast over de sponsoring van dit evenement. René van Loon: “Bij sponsoring kijken we altijd naar wat past bij ons als bedrijf. Sponsoring van Atledo en Dwars Door Dongen past perfect in ons sponsorbeleid. Als bedrijf zijn we continu in beweging en vinden we onze lokale betrokkenheid erg belangrijk. De relatie met Atledo hebben we al jaren, die is ontstaan in de tijd van Van Loon Elektro en de verbinding is altijd gebleven. Dwars Door Dongen is een mooi sportief evenement voor jong en oud, waar we onze naam dan ook graag aan verbinden.”

Hoppenbrouwers Techniek
Hoppenbrouwers Techniek bestaat meer dan 100 jaar en is sinds 2016 in Dongen gevestigd door destijds het samengaan met Van Loon Elektro. René: ”Inmiddels is de vestiging gegroeid naar ruim 140 mensen en bieden we zowel studenten als ervaren vakmensen de ruimte om zich te blijven ontwikkelen in de techniek.”

Benieuwd naar het bedrijf? Bezoek de banenavond op maandag 13 mei a.s.: https://www.hoppenbrouwerstechniek.nl/actueel/evenementen/banenavond-13-mei/

Reacties