Op weg naar het OPF: de DJ’s

Foto:

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen. dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival de artiesten en bands voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zullen proberen te veroveren. Deze keer in de spotlight: de DJ’s, die tijdens het festival te zien en te horen zijn in de Keurslager van Strien Festivaltent en in de Cammeleur

Jim Craane
Jim Craane staat in Dongen al lang op de kaart dankzij zijn optredens op onder andere X-citement, Unstoppable en een eerder editie van het Oranjeparkfestival. Deze rasechte Dongenaar draait al aardig wat jaren all-round muziek. Van sportkantines en verenigingen tot bruiloften en besloten feesten, hij kan zich overal op aanpassen. Tijdens Koningsnacht zal hij de avond opwarmen!

vrijdag 26 april 20.00 – 21.30 uur Keurslager van Strien Festivaltent

Rave van Fortuin
Het principe is eenvoudig: schrijf een aantal muziekgenres op een rad en draaien maar. Het lot van de avond ligt volledig in handen van het rad en de skills van het dj-team. Daarnaast staat het sprankelende presentatieduo je met alle liefde te woord. Dans van der Togt haalt zijn hoge hoed uit het vet en Leontien zoekt haar glitterjurk weer op. Het rad wordt gecheckt, gesmeerd en volgekliederd met de meest vette en foute muziekstijlen. Verwacht alle muziek die niet meer mag, maar stiekem nog steeds op #1 staat in ieders party playlist.
Elke 15 tot 20 minuten wordt er opnieuw aan het rad geslingerd en vaak een compleet nieuwe muziekstijl gedraaid. Tussendoor wordt de muziek afgewisseld met leuke spelletjes, waarbij het publiek betrokken wordt. Het uitgangspunt van Rave van Fortuin is gezelligheid, feest en herkenning. Het grote contrast tussen de verschillende muziekstijlen zorgen er voor dat iedereen het naar de zin heeft!

vrijdag 26 april 21.30 – 23.00 uur Keurslager van Strien Festivaltent

DJ Royor
De muzieksmaak van DJ Royor is enorm breed. klassiek, NL-talig, Top40, R&B, 60’s, 70’s, 80’s, après-ski, dance, club, trance, latin,; alle genres maken hem blij en dat is terug te horen in zijn afwisselende set. Vanaf zijn 16e jaar is hij actief als DJ. Inmiddels heeft hij een eigen radioshow gehad en op de meest uiteenlopende evenementen in binnen- en buitenland mogen draaien. Verjaardagen, feesten, cafés, zalencomplexen, discotheken, buurthuizen of openluchtfestivals. DJ Royor heeft het overal naar de zin. Het Oranjeparkfestival zal hier geen uitzondering op zijn!

vrijdag 26 april 20.00 – 21.30 uur De Cammeleur

Wipneus en Pim
De high-energy show van DJ’s Wipneus en Pim, vol herkenbare hits, is sinds jaar en dag een topper op elk evenement. Het vrolijke dj-duo is steeds weer in staat om op slimme, eigentijdse wijze, hun interactieve dj-show te vernieuwen waardoor zowel de eerste als de nieuwe generatie fans volop genieten van hun geweldige shows die volledig zijn afgestemd op het publiek. DJ Pim is de muzikale motor van de twee, op hoog tempo draait hij de allerleukste hits van de afgelopen decennia, hij stuwt daarmee zijn collega Wipneus tot grote hoogte. Vol energie zorgt deze top-entertainer voor maximale (inter)actie, met het publiek als grote winnaar. Iedereen die ooit een show van DJ’s Wipneus en Pim heeft bijgewoond, weet dat deze ‘crowd-pleasers’ 100% zullen geven om er een onvergetelijk feest van te maken.

vrijdag 26 april 21.30 – 23.00 uur De Cammeleur

G-STYLE
G-STYLE, wiens echte naam Glenn van Riel is, begon zijn carrière dankzij een grote passie voor muziek die zich op vroege leeftijd al uitte. Met een simpel dj-controllertje en een set boxen is “G-STYLE” ontstaan. Na veel thuis te hebben geoefend mocht hij zijn repertoire laten horen op familiefeesten. Dit groeide al snel uit optredens op de meest uiteenlopende feesten. Van voetbalkantines tot schoolfeesten en van Sweet 16 party’s tot aan 50-jarige bruiloften. Overal en op verschillende gelegenheden weet Glenn de mensen op de vloer te krijgen met een breed assortiment aan muziekstijlen! Een betere opener van de Marco van Strien Festivaltent kunnen we ons niet voorstellen.

zaterdag 27 april 13.30 – 14.30 uur Keurslager van Strien Festivaltent

DJ Martropez
Martropez is een DJ die regelmatig te vinden is op feesten in Dongen en omgeving. Hij staat altijd met plezier achter de decks, waarbij alle dansbare muziek wordt gedraaid. Deze DJ zorgt altijd voor gezelligheid met een gevarieerde set van de lekkerste Urban hits van nu tot de klappers uit de 90’s. Martropez weet hoe hij de tent op zijn kop moet zetten!

zaterdag 27 april 15.00 – 16.00 uur Keurslager van Strien Festivaltent

DJ&Tony
Ondanks zijn prille leeftijd timmert Anthony Nelemans al een tijdje kehiard aan de weg als DJ en producer. Het begon allemaal in 2012 toen hij onverwachts een DJ contest won, waardoor hij als dertienjarige in een uitverkocht Ahoy in Rotterdam stond. Van moombahton tot aan disco, werkelijk niks is te gek voor deze jongen. Door zo flexibel mogelijk te draaien weet &TONY ieder publiek in zijn zak te steken.

zaterdag 27 april 17.30 – 19.00 uur Keurslager van Strien Festivaltent

Team Rush Hour
De mannen van Team Rush Hour zijn al lang niet meer weg te denken uit de internationale club- en festivalscene. Met een mix van Moombathon, Dancehall, House en Urban, die vol energie en met veel interactie gebracht wordt, scoort het duo al jaren hoge ogen. Als de broers niet aan het optreden zijn, zitten ze in hun studio. Met inmiddels miljoenen plays, streams en downloads is het haast onmogelijk dat je nog nooit iets van Team Rush Hour hebt gehoord. Begin dit jaar werd hun single ‘Oh Na Na’ bekroond met een gouden plaat. Team Rush Hour is er klaar voor de Keurslager van Strien Festivaltent in vuur en vlam te zetten.

zaterdag 27 april 19.00 – 20.00 uur Keurslager van Strien Festivaltent

Reacties