Vrijwilligers Oranjeparkfestival zijn er klaar voor

Foto: Kees Laurijsen

Vrijdagavond was de officiële kick-off van het Oranjeparkfestival 2019. De vrijwilligers die vanaf vandaag en tijdens het festival op 26 en 27 april hun uiterste best gaan doen om het evenement in goede banen te leiden kwamen bijeen in het voormalige postkantoor.  Daar werden zij uitgebreid bijgepraat  over alle ins en outs van het festival en ontvingen zij het vrijwilligers T-shirt van deze editie.

Tijdens de sfeervolle bijeenkomst kwamen diverse bestuursleden van het Oranje Comité Dongen aan het woord om alle zaken rondom het OPF 2019 toe te lichten. Inmiddels is het Oranjeparkfestival uitgegroeid tot een niet meer weg te denken festijn op de Dongense evenementenkalender. Bij de organisatie en de uitvoering van het festival zijn meer dan 150 vrijwilligers actief. Vanaf begin september zijn bestuur en projectgroepen bezig om een aantrekkelijk festival te kunnen bieden.

Het volledige programma is te vinden in de Oranjeparkfestivalkrant die deze week huis aan huis verspreid is in Dongen, Klein-Dongen, Dongen-Vaart en ’s Gravenmoer.  Op de website van het Oranjeparkfestival kunt u het programma online bekijken.

Nieuw podium
Vanochtend (zaterdag) is al begonnen met de opbouw van het festivalterrein. Als eerste werd een aanvang gemaakt met de bouw van het grote podium wat dit jaar een complete metamorfose ondergaat en in totaal maar liefst zo’n 50 meter breed wordt. De komende dagen wordt Park Vredeoord omgetoverd tot het kloppend hart van ons dorp. dongen.nieuws.nl zal regelmatig een kijkje nemen zodat je via deze website volledig op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen bij  het OPF 2019.

Reacties