Doe mee aan de 5e editie van het Open Strokeplay Kampioenschap Dongen

Foto: Pixabay License

Op vrijdag 14 juni aanstaande wordt de 5e editie van het Open Strokeplay Kampioenschap Dongen gespeeld. Deze strokeplay wedstrijd wordt gespeeld over 18 holes en is toegankelijk voor iedereen die geboren en getogen is in Dongen, op dit moment inwoner is of economisch verbonden is aan de gezelligste gemeente van Noord Brabant. Oud inwoners zijn hierbij ook van harte welkom.

Gastheer voor het Open Strokeplay Kampioenschap Dongen is wederom Golfcentrum Dongen.  Er wordt weer in verschillende handicapcategorieën gespeeld; de indeling van de categorieën is afhankelijk van het aantal deelnemers. Iedereen met een handicap en lid van de NGF is van harte welkom om te komen strijden om de felbegeerde Trofee.
De partijvorm is individueel strokeplay. Er komen de volgende categorieën. 1: Bruto strokeplay voor de lagere handicappers en een netto strokeplay met handicapverrekening. 2: Hogere handicappers een netto strokeplay met een handicapverrekening. Deelname aan het Open Strokeplay Kampioenschap Dongen bedraagt € 58,50 per persoon. Voor leden van Golfcentrum Dongen bedraagt de deelname € 38,50 per persoon.

In de deelnameprijs zijn begrepen: startbewijs/greenfee voor die dag, ballen om in te slaan op de drivingrange en deelname aan de afsluitende barbecue. Naast de wedstrijd wordt er 14 juni ook een clinic georganiseerd voor familie, vrienden, kennissen en collega’s die nog niet bevangen zijn door het golfvirus. Deze clinic wordt verzorgd door de Golfprofessionals van Golfschool Dongen. Deelname aan de clinic bedraagt € 58,50 per persoon. Hiervoor krijgt men een clinic van 4 uur. Tijdens de clinic maken de deelnemers aan de clinic kennis met alle basisslagen van het golfspel en spelen het laatste uur een wedstrijd op de PAR 3 oefenbaan. Daarnaast nemen ze deel aan de BBQ en maken kans op een prijs. Een mooie gelegenheid voor u om een niet golfer eens enthousiast te maken voor het golfspel.

Opgave van uw deelname aan de wedstrijd of een deelnemer aanmelden voor de clinic kan verzonden worden naar [email protected] Na uw aanmelding krijgt u een inschrijfformulier toegestuurd en ontvangt u nadere informatie over de betalingswijze. Uw inschrijving dient voor 31 mei aanstaande te geschieden. Er komt een maximum aantal deelnemers. De volgorde van inschrijving is daarbij bepalend. Voor 10 juni wordt de dagindeling aan alle deelnemers kenbaar gemaakt. Wij zien uw inschrijvingen graag tegemoet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen