Nieuw in Dongen: Sound Advice

Foto:

Op zaterdag 13 April opent Sound Advice de deuren van de nieuwe showroom/ demoruimte aan de Anjerstraat 2A te Dongen. Sound Advice is een jong en dynamisch bedrijf wat zich bezig houdt met advies, levering en installatie van geluidssystemen voor thuis en op kantoor.

Vanuit een eigen ervaring maar ook gefundeerd door een SAE Certificering wordt er, in nauwe samenwerking met de klant, bekeken wat de wensen van de klant zijn, wat het budget is en hoe binnen deze grenzen een passende oplossing geboden kan worden.

Het bedrijf levert met name Klipsch luidsprekers, dit zijn luidsprekers die al sinds 1946 in de VS gebouwd worden op basis van de kennis en ervaring van Paul W. Klipsch, een visionair op het gebied van hoorn geladen luidsprekers. Daarnaast worden enkele specialistische merken tentoongesteld zoals de Synthesis buizen versterkers.

Sound Advice nodigt u van harte uit om op Zaterdag 13 April a.s. vanaf 13:00 uur langs te komen en onder het genot van een hapje en een drankje kennis te komen maken met dit nieuwe bedrijf in Dongen.

Sound Advice
Anjerstraat 2A
5102 ZA Dongen
www.soundadvice.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen