Programma Bokse Bikersz D weer veelbelovend

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

De Bokse Bikersz D vindt dit jaar plaats op zondag 14 april 2019. Op die dag ben je weer van harte welkom in de Hoge Ham, ter hoogte van Café-Gasterij Den Hamse Bok (Hoge Ham 45) om vanaf ± 10.00 uur te genieten van de vele motoren, de motortoertocht, diverse leuke kraampjes in het teken van motoren, eten & drinken en vanaf ca. 13.30 u., de geweldige live muziek van diverse bands.

Deelname aan de toertocht kost 25,– p.p. en daar krijg je dan ook nog een Bokse Bikers D 2019 T-shirt en een lekkere Bokse Lunch voor!

De organisatie heeft de volgende bands gecontracteerd:

  • Kroeta en de Gaskachels
  • Deep White
  • NUTS
  • The 16A (vanaf ca. 18.30 uur binnen bij Den Hamse Bok)

Deze bands staan garant voor heerlijke, stevige muziek, passend bij het evenement.

Ook dit jaar wordt met de opbrengst van de BBD een tweetal goede doelen financieel ondersteund:

  • De Dongense Isa Smit gaat via Stichting Edukans een onderwijsproject voor kinderen in het Afrikaanse Malawi verzorgen;
  • Motorcycle Support Goirle: mensen met een beperking sleutelen onder professionele begeleiding aan motoren.

Naast de gewone loterij is er dit jaar nog een bijzondere loterij: in een maximum oplage van 250 loten à € 10,- kun je meedingen naar een prachtige “café-racer”, die door Sleutelclub STPEE is gemaakt en tegen kostprijs beschikbaar is gesteld. Er moeten minimaal 200 loten worden verkocht om de loterij doorgang te laten vinden. De loten worden op naam gesteld en zijn onder andere verkrijgbaar bij Café Gasterij Den Hamse Bok (Hoge Ham 45) en Café De Gouden Leeuw (St. Josephstraat 107).

De organisatie kijkt uit naar je komst!

Wil je meedoen met de toertocht en zeker zijn van het unieke BBD 2019 t-shirt, dan kun je je inschrijven via de website:  www.boksebikerszd.nl

Mocht je je al hebben ingeschreven, dan hoeft dat natuurlijk niet meer!

Reacties