TAGLIO Haarspecialiste genomineerd voor de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon 2019

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

In alle gemeentes kan gestemd worden op de leukste kapsalon en ZZP-kapper van Nederland. Ook TAGLIO Haarspecialiste uit Dongen is bij de genomineerden.

De uiteindelijke winnaars ontvangen een felbegeerde Award. Deze awards worden uitgereikt aan de winnaars per gemeente, provincie en natuurlijk is er een landelijke winnaar. De landelijke winnaar in zowel de categorie Kapsalons als in de categorie ZZP Kappers wordt bepaald door de vakjury.

Kapsalon TAGLIO Haarspecialiste is genomineerd in de categorie ZZP-kapper en maakt dus kans op de award. Voor de stemmers zijn er eventueel leuke prijzen te winnen, waaronder een luxe hotelovernachting voor twee personen en twee vliegtickets naar Ibiza.

Het bijzondere aan TAGLIO Haarspecialiste is dat er wordt gewerkt met natuurlijke kleuringen en natuurlijke haarverzorgings- en stylingsproducten. In een ontspannen sfeer wordt je haar en hoofdhuid letterlijk onder handen genomen door de vakkundigheid van Astrid Gommers.

Stemmen kan heel makkelijk via de website www.kapperenkapsalon.nl. Op 1 april wordt de eerste tussenstand bekend gemaakt. Stemmen kan tot 5 mei. De definitieve uitslag volgt op 26 mei. Dus zorg dat TAGLIO Haarspecialiste hoog in het klassement komt en wie weet, wint u een leuke prijs!

Reacties