Bekeuringen voor rijden zonder rijbewijs en andere overtredingen

Foto:

Een 33 jarige man uit Tilburg heeft donderdag aan de Eindsestaat een proces-verbaal gekregen vanwege het rijden met een volledig ongeldig verklaard rijbewijs. Het rijbewijs van deze man was ingevorderd vanwege een snelheidsovertreding en heeft een aan hem opgelegde verplichte cursus (Educatieve Maatregel Gedrag) niet uitgevoerd.  Het Openbare Ministerie zal zich binnenkort buigen over deze zaak.

Tevens kregen meerdere bestuurders een bekeuring vanwege overtreding van de maximale snelheid. Hoogst gemeten snelheid betrof 86 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.

Aan de Schaepmanlaan zagen surveillerende agenten een 36 jarige man uit Dongen tijdens het rijden een mobiele telefoon vasthouden. Verder viel het slingerend rijgedrag van deze bestuurder op. Tijdens de staandehouding roken de agenten een alcohollucht. Een voorselectie op straat wees uit dat de man vermoedelijk teveel alcohol gedronken had. Tevens reed ook deze man met een volledig ongeldig verklaard rijbewijs. Deze was ongeldig verklaard vanwege rijden onder invloed.
Op het politiebureau blies dat de bestuurder 325 ug/l.

Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt ter zake rijden onder invloed en rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs. Voor beide zaken zal hij een dagvaarding ontvangen en zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen