Jumbo opent nieuwe supermarkt op voormalige Emté locatie

Foto:

Jumbo opent op woensdag 17 april de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ winkel aan het Looiersplein 25 in Dongen. Zo is Jumbo op nóg meer plaatsen altijd beschikbaar voor klanten. De huidige medewerkers van de winkel blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelende publiek.

Het familiebedrijf biedt het grootste assortiment en met de overname van de favoriete producten van EMTÉ klanten wordt het aanbod nóg uitgebreider. Jumbo opent deze nieuwe supermarkt op feestelijke wijze en verwelkomt de inwoners van Dongen en omgeving graag om 9.00 uur.

De supermarkt aan het Looiersplein 25 sluit zaterdag 30 maart om 13:00 uur tijdelijk haar deuren, om vanaf woensdag 17 april verder te gaan als Jumbo winkel. Klanten kunnen van zondag 31 maart tot en met dinsdag 16 april terecht bij de Jumbo winkel aan de Mgr. Schaepmanlaan 8 in Dongen.

Tijdens de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 21 april). Tijdens de verbouwingsperiode kunnen klanten bovendien deelnemen aan een spaaractie voor een Hallo Jumbo boodschappenpakket. De actie begint in de laatste twee weken voor de verbouwing en klanten kunnen na de opening van de nieuwe Jumbo winkel nog zes weken doorsparen. Na de actieperiode wordt een ophaalweekend ingepland, waarbij zij hun spaarpunten kunnen verzilveren en het boodschappenpakket ophalen.

Filiaalmanager Jeroen Allard is trots op de vernieuwde winkel. “We zijn van ‘groen’ naar ‘Jumbo geel’ gegaan. Onze supermarkt telt nu bijna 1.000 vierkante meter winkelplezier. Met de vertrouwde medewerkers, het grootste assortiment en de laagste prijs zetten wij ons met het hele winkelteam van Jumbo in om klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden. Samen met mijn collega’s kijk ik ernaar uit om de voormalige klanten van EMTÉ en onze nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe Jumbo winkel.”

Overzichtelijke winkelomgeving en versbereide producten
Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment, met volop keuze uit allerlei culinaire en versbereide ingrediënten en gerechten. Op het versplein hebben zij keuze uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, brood en (buitenlandse) kazen. Populaire producten uit het EMTÉ assortiment die straks bij Jumbo in het assortiment blijven, zijn onder andere de slagersgehaktbal en chocoladebol.

Altijd een stapje verder
Frits van Eerd, CEO van Jumbo, over de opening van de verbouwde EMTÉ winkel: “We zijn trots dat we in de komende tijd een groot aantal nieuwe Jumbo winkels aan ons netwerk kunnen toevoegen. Ook van alle nieuwe klanten die we hierdoor mogen begroeten, willen we échte fans maken. Dat doen we niet alleen door hen te laten profiteren van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. We gaan ze óók verrassen met onze nieuwste inzichten op het gebied van foodbeleving en klantgerichtheid. Samen met al onze enthousiaste medewerkers kijk ik enorm uit naar deze volgende stap in de ontwikkeling van Jumbo.”

Over Jumbo Supermarkten:
Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie. Jumbo telt momenteel ruim 600 supermarkten, zes Foodmarkten en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Daarnaast lanceerde Jumbo onlangs Jumbo City. In dit nieuwe gemakswinkelconcept combineert het concern elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland.

In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo ook de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een deel van EMTÉ. Zo groeide Jumbo van regionale supermarktketen uit tot een leidende omnichannel retailer in Nederland. Voor meer informatie zie www.jumbo.com.

Reacties

article
106026
Jumbo opent op woensdag 17 april de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20190320/jumbo-opent-nieuwe-supermarkt-op-voormalige-emte-locatie/
2019-03-20T09:47:36+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2019/03/20094731/JUMBOEMTE.jpg
Nieuws, Zakelijk