The Covernant en Kroeta & De Gaskachels in De Gouden Leeuw

Foto: Andre Meijer Concert Pictures

Met Kroeta & De Gaskachels en The Covernant presenteert De Gouden Leeuw op zaterdag 30 maart twee succesvolle Dongense bands op het podium.

Het belooft een avond met 2 gezichten te worden. The Covernant bestaat namelijk 10 jaar en dat moet gevierd worden! Het begon een decennium geleden met de vraag aan een aantal Dongens muzikanten of ze als gelegenheidsband een paar metalnummers wilden verzorgen op de jaarlijkse Metal Video Avond. Van het een kwam het ander en inmiddels is het vijftal zo’n 100 shows in binnen- en buitenland verder.

The Covernant komt doen waar ze goed in zijn: het de zaal in slingeren van een set vol metal klassiekers die iedereen na een paar biertjes al meebrult. Strak gespeeld en voorzien van de nodige humor mag je krakers verwachten van bands als AC/DC, Slayer, Anthrax, Metallica, Motörhead, Judas Priest en nog veel meer.

De avond zal ook in het teken staan van het afscheid van gitarist Paul Lensvelt en zanger Zoltan Magyar. Laten we ze beiden het afscheid geven dat ze verdienen. Waar kan dat nou beter dan op de plek waar het 10 jaar geleden allemaal begon voor The Covernant: in Dongen!

Bij een speciale avond horen uiteraard bijzondere gasten. Niemand minder dan de Dongense rocklegendes van Kroeta & de Gaskachels komen langs om de avond nog feestelijker te maken!

De deuren van De Gouden Leeuw gaan om 21.00 uur open en de toegang is gratis!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen