Peejebal Spesjaol bedankt Dongen

Foto: Facebook Peejebal Spesjaol

Het is alweer even geleden maar op vrijdag 1 Maart heeft in De Stapperij het eerste ‘Peejebal Spesjaol’ plaats gevonden, oftewel het 44e jaar oude carnavalsevenement voor onze Peeje en Peejerinnen met een beperking. Het was wederom een geslaagde en zeer gezellige feestavond voor deze speciale Dongenaren.

De avond werd door onze eigen jeugdprins Rav en prinses Eva geopend onder begeleiding van jeugdhofkapel WOW. Na deze geweldige opening zong Dorini’s deze keer de Solonaise, want zoals jullie weten gaat ze tegenwoordig ‘solo’ verder. Traditiegetrouw vereerde Prins Andreo LX en zijn voltallige hofhouding ons rond de klok van 20.00 uur met een bezoek. Vanwege het 44jarig bestaan kregen we nog een mooi aandenken wat in de Stapperij een plaatsje zal krijgen! Om het feest compleet te maken kwamen het Feestteam en Dj Bompa en de mens er nog een te gekke avond van maken.

Deze prachtige avond kan niet bestaan zonder de giften van de Dongenaren tijdens de jaarlijkse collecte en door de bijdragen van onze sponsoren: Human Workspace, Rabobank, AD&H, ALE Heavylift, Fek Metaal, Stal Kaijen, Michielsen Tuinbouw Services, Knauf Insulation, Damecha, DJ Royor, De Stapperij, Handelsonderneming Antoon Jansen, Flupke Design, Blijlevens Computers, Merchandise Fabriek, Premium Trees & Plants, Hubo Aarts, Mon Ballon, Moncherryfotografie, Emte, AH, Spar, Slagerij Jack Pijnenburg en Cafetaria De Tramhalte, waarvoor namens onze bezoekers zeer veel dank!Sp[

Reacties

article
106013
Het is alweer even geleden maar op vrijdag 1 Maart heeft in De Stapperij het
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20190319/peejebal-spesjaol-bedankt-dongen/
2019-03-19T19:25:51+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2019/03/19192530/ps19.jpg
Nieuws, Peejelaand