Vrijwilligersprijs voor Jesse Verbunt en Ruud Vonk

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Jesse Verbunt en Ruud Vonk hebben de vrijwilligersprijs van de gemeente Dongen gekregen.Zij kregen de prijs voor hun inzet voor het jongerencarnaval van Gentlemen of Dongen.

Door Bernadette Klerx

Ruud en Jesse waren zaterdag naar Jongerencentrum De Poort gelokt voor een evaluatie van het jongerencarnaval. Tot hun grote verrassing bleek er van een evaluatie geen sprake en was de burgemeester met de wethouders René Jansen en Rolf Vulings naar De Poort gekomen om Ruud en Jesse eens flink in het zonnetje te zetten.

“Jullie zijn vrijwilligers in hart en nieren, ontzettend creatief en vIndingrijk. Met een kleIn budget lukt Het jullie steeds om veel te bereiken. Jullie werken al heel lang samen om de jeugd van Dongen een fijne Carnaval te bezorgen en daar offeren jullie je ‘eigen’ Carnaval voor op.”

“Jesse is al heel lang voorzitter geweest en draagt nu het stokje over aan Ruud. Het afgelopen jaar hebben jullie je nek uitgestoken voor een extra opdracht: jongeren van 16- en 17-jarigen bereiken, zodat zij in Dongen Carnaval kunnen blijven vieren en niet naar andere plaatsen gaan. Een mooie samenwerking tussen Gentlemen of Dongen, Horeca Dongen en gemeente Dongen.”

“Gentlemen of Dongen zorgde voor een topprogramma en maakte hier veel promotie voor. De pizza-actie bij het Cambreurcollege was een grot succes en het optreden van Dave Roelvink heeft vele harten betoverd. Julie sturen meer dan 20 vrijwilligers aan en met jullie willen wij ook vooral het hele team in het zonnetje zetten.”

Naast een mooie oorkonde kregen Ruud en Jesse een cheque van € 250 aangeboden. Dat geld moeten ze besteden aan een Dongens goed doel.

Foto’s: Jan Stads/Pix4Profs

Reacties

article
105952
Jesse Verbunt en Ruud Vonk hebben de vrijwilligersprijs van de gemeente Dongen gekregen.Zij kregen de
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20190317/vrijwilligersprijs-voor-jesse-verbunt-en-ruud-vonk/
2019-03-17T18:42:39+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2019/03/17184122/jesseruud1.jpg
D'n Ham Vandaag, Nieuws, Peejelaand