Vind het juiste personeel met jouw vacature op Dongen Nieuws!

Foto:

Ben jij op zoek naar goed personeel in Dongen? Zet je vacature dan op dongennieuws en bereik duizenden bezoekers met jouw advertentie! Een groot bereik voor een kleine prijs. Reserveer nu jouw advertentie of advertorial! Bel  06-36323131 voor de mogelijkheden.

Lokaal bereik met jouw vacature
Online het nieuws lezen is voor veel mensen een dagelijks ritueel. Vaak zelfs meerdere malen per dag. Al bijna 10 jaar jaar tref je dagelijks het Dongense nieuws op dongen.nieuws.nl en onze social media kanalen. Zo heeft onze Facebookpagina meer dan 7.200 volgers! En we blijven groeien! Zeer interessant voor adverteerders dus.

Lokaal adverteren, een groot bereik
Dongen.nieuws.nl is niet alleen maar een website en social media platform. Ook de glossy 200% DONGEN die tweemaal per jaar verschijnt wordt door dongen.nieuws.nl uitgegeven. En wat dacht je van de nieuwe GIDS VAN DONGEN, een handzaam boekwerkje waarin alle ondernemers in Dongen overzichtelijk zijn samengebracht. De eerste editie van de GIDS VAN DONGEN verschijnt deze zomer en wordt gratis huis aan huis verspreid. Mogelijkheden genoeg dus om jouw bedrijf in de spotlight te zetten. Zorg dat jouw advertentie ook wordt gezien en vraag vrijblijvend meer informatie op. Stuur een mailtje aan [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Bart op telefoonnummer 06 – 36323131

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen