Koninklijke Muziekvereniging Dongen organiseert Grootse Rommelmarkt in De Poort

Foto:

Aanstaande zondag 17 maart organiseert de Koninklijke Muziekvereniging Dongen weer haar jaarlijkse tweedehands- cq rommelmarkt. Deze markt vindt plaats in het verenigingsgebouw jeugdcentrum De Poort, Gasthuisstraat 3.

Op deze zondagochtend gaan om 10.30 uur de deuren open en de markt duurt tot maximaal 14.30 uur. De entree bedraagt slechts € 1,50 en kinderen tot en met zes jaar mogen gratis naar binnen. Het is een markt voor de ware koopjesjagers, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar juist dat ontbrekende stukje servies of onderdeel van hun verzameling. De leden van de organiserende muziekvereniging zijn al enige tijd in de weer om de aangeboden spullen te sorteren. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij in het welslagen van deze jaarlijkse markt, de muzikanten worden ware verkopers in spé.

De spullen zijn per categorie gerubriceerd, o.a. kleine huishoudelijke artikelen, klein meubelen, audioapparatuur, speelgoed, boeken, puzzels, (oude) muziekinstrumenten om maar wat op te noemen. Ook dit jaar vind er weer een veiling plaats van de topstukken uit deze rommelmarkt, dit is rond de klok van 11.00 uur. Natuurlijk kunt u tijdens deze gezellige markt ook even genieten van een kopje koffie of een ander drankje. Ook wordt er door de barcommissie voor de inwendige mens gezorgd. Verder kunt u tijdens de rommelmarkt deelnemen aan de enveloppenactie en kans maken op een van de vele leuke prijsjes, dit alles ter ondersteuning van de muziekvereniging. De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan de vereniging, de leden zorgen met deze zelfwerkzaamheid voor de broodnodige financiële middelen voor de muziekvereniging.

U bent van harte welkom, tot zondag in JC de Poort. Koninklijke Muziekvereniging Dongen, Muziek maak je samen!

Reacties

article
105887
Aanstaande zondag 17 maart organiseert de Koninklijke Muziekvereniging Dongen weer haar jaarlijkse tweedehands- cq rommelmarkt.
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20190314/koninklijke-muziekvereniging-dongen-organiseert-grootse-rommelmarkt-in-de-poort/
2019-03-14T08:57:36+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2019/03/14085732/rommelmarktkmd.jpg
Nieuws