Vrijwilligers gevraagd bij NLDoet bij De Stormvogels en ’t Zonneke

Foto:

Volgend weekeinde staat Nederland weer in het teken van de vrijwilliegersactie NLDoet. Ook in Dongen liggen er diverse taken te wachten op helpende handen. Hieronder een oproep van De Stormvogels en ’t Zonneke. Helpt U mee?

Grote schoonmaak- en opknapdag bij De Stormvogels tijdens NLDoet
Op zaterdag 16 maart wordt de grootste vrijwilligersactie van Nederland, NLDoet, weer gehouden. Tijdens NLDoet maken mensen kennis met vrijwilligerswerk en helpen een organisatie een klus te klaren die zij zonder extra handjes niet zouden kunnen doen. Onze klus Dit jaar heeft Scouting De Stormvogels zowel klussen voor binnen en buiten. Binnen willen we het gebouw grondig schoonmaken en opruimen. Buiten staan het ophogen van verzakt straatwerk en het opnieuw in de lak zetten van de kampvuurkuil op het programma.

Dit jaar klussen we alleen in de ochtend, want ’s middags is het draaidag voor onze leden. We sluiten de klusochtend af met een heerlijke verzorgde lunch voor onze klusvrijwilligers. Aanmelden of meedoen als groep U kunt zich via de site van NLDoet aanmelden https://www.nldoet.nl/klus/grote-schoonmaak-en-opknapdag. Maar waarom doet u niet mee als groep? Verzamel uw familie, collega’s, leden van uw (sport)club of klasgenoten en kom bij de Stormvogels klussen. Een mooie manier om samen wat goeds te doen. De klus is op zaterdag 16 maart van 9 tot ongeveer 12.30uur. Het adres is Oude Baan 99h.

AACtZ doet mee met NLDoet
Op vrijdag 14 en zaterdag 15 maart wordt de landelijke actie NLDoet door het Oranje Fonds georganiseerd. Tijdens deze grootste vrijwilligersactie zet NLDoet vrijwilligerswerk in de spotlights.
Autisme en adhd centrum ’t Zonneke aan de Eindsestraat in Dongen doet ook mee aan deze vrijwilligersactie. Op vrijdag 15 maart gaan diverse vrijwilligers samen met een aantal cliënten een dagje klussen. De werkzaamheden zullen bestaan uit: onderhouden van de tuin en de houten speeltoestellen. Verzorgen van de dieren en het ondersteunen bij klus- en knutselprojecten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen