Amarant zoekt vrijwilligers voor NL Doet.

Foto:

Woonvoorziening De Veenbies zoekt vrijwilligers die ons komen helpen op zaterdag 16 maart tijdens NL Doet. Vorig jaar hebben we met hulp van veel enthousiaste vrijwilligers een saai stuk grasveld omgetoverd tot een prachtige belevingstuin voor onze bewoners.

Dit jaar willen we een natuurlijke afscheiding van klimop planten gaan maken, zodat de vele containers die op het terrein staan niet langer een doorn in het oog zijn. Vrijwilligers met groene vingers zijn ook van harte welkom om kleine werkzaamheden in de tuin te verrichten (zoals het snoeien van de lavendel en de planten te voorzien van mestkorrels). Handige klussers nodigen wij ook van harte uit om ons te komen helpen met het opknappen van de eettafels. Door intensief gebruik zijn de tafelbladen al behoorlijk kaal aan het worden en kunnen ze wel een nieuwe vernislaag gebruiken.

Uiteraard is er ook aan de inwendige mens gedacht en pauzeren we regelmatig voor een kopje koffie/thee en bieden we de vrijwilligers een lekkere lunch aan. Maak kennis met onze mooie woonvoorziening en kom op 16 maart van 9.00 uur tot 15.00 uur gezellig helpen om onze klus(sen) te klaren op de veenbies 24 in Dongen. Aanmelden kan via de site van NL Doet (https://nldoet.nl/klus/natuurlijke-afscheiding-maken).  Voor meer informatie en/of vragen kunt u mailen naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen