Carnaval helaas ook ontsierd door vandalisme

Foto: Flickr

De afgelopen dagen viert de grote meerderheid in Dongen op een gezellige manier carnaval. Helaas zijn niet alle carnavalsvierders van het begin tot het einde van de dag in een feeststemming.

In het Rosariopark werden diverse Peejevlaggen incl. vlaggenstok van de huizen gehaald en meegenomen. Een bewoner meldt: “Wij, bewoners Rosariopark, zijn in de nacht van zondag op maandag getroffen door een stelletje lolbroeken die onze carnavalsvlaggen met vlaggenstokken gestolen hebben. Wij grenzen aan de Kardinaal van Rossumstraat waar veel bewoners van de onderste etage hun vlag kwijt zijn. Dit is al de tweede keer dat dit gebeurt. Zo gaat de lol er voor ons wel een beetje af. Wij willen als bewoners van een appartementencomplex een bijdrage leveren aan de sfeer en in Dongen tijdens Carnaval, Koningsdag en de Zomerspelen vlaggen. Wij willen de lolbroeken vragen om deze weer terug te brengen.”

In de Belgielaan werd een spiegel van een auto getrapt. De eigenaar van de auto heeft via beveiligingscamera’s beelden beschikbaar en roept de dader(s) via facebook op om zich te melden alvorens er aangifte bij de politie gedaan wordt.

Ook vanuit andere straten in Dongen komen meldingen van vernielingen binnen.

Reacties

article
105508
De afgelopen dagen viert de grote meerderheid in Dongen op een gezellige manier carnaval. Helaas
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20190305/carnaval-helaas-ook-ontsierd-door-vandalisme/
2019-03-05T10:10:25+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2019/03/05101013/spiegel.jpg
Nieuws, Peejelaand