Ut Grote Strip Fist, ‘’van superheld veur superheld’’

Foto:

Met carnaval in aantocht wordt op zaterdag 23 februari Ut Grote Veurspel georganiseerd in Ut Swingende Sportpaleis (de Cammeleur). Dit evenement mag zich met recht DE opwarmer voor carnaval noemen. Dit jaar is het thema Ut grote Strip Fist.

De avond wordt mede mogelijk gemaakt door AVEvent suply en 2Stage Sound & Vision. Op het begin van de avond zullen 4 kapellen uit het Peeënrijk het eerste gedeelte van de avond vullen met hun muzikale klanken. Jeugdhofkapel WOW, Hoe ist?!, de Uitslaopers en Hierzenwedan hebben de afgelopen periode hard gewerkt op er een mooi fist van te maken. Na deze optredens krijgen we een langdurig optreden van de Vrijetijdrekkers. De afgelopen maanden hebben ze achter de schermen hard gewerkt aan een fantastische act. Hierna is het tijd voor de hoofdact van de avond, dit jaar is dat de Klittenband. De Klittenband maakt met zijn weergaloze show elke avond tot een onvergetelijke ervaring. Met een vakkundig gemonteerde escalatiemix neemt De Klittenband je mee op een reis waar je nog weken van zult moeten bijkomen.

Naast al het muzikale vertier staat er nog een spannende en bijzondere bekendmaking op het programma. De bekendmaking van de Pee van ut Jaor! Welke Pee of Peejerin wordt de opvolger van Kees Boudewijns die deze titel vorig jaar ontving? De zaal gaat op zaterdag 23 februari open om 20.00 uur en het programma start al om 20.30 uur. Ben er dus op tijd bij zodat je niets hoeft te missen van deze mooie avond. Toegangskaarten zijn voor € 11,00 te koop bij DA Ingrid en Leijten digitaal & drukken.

Reacties