Zorgen bij PvdA over gang van zaken bij grote evenementen De Cammeleur

Foto:

‘We hebben wekelijks overleg met Donckhuys over de voortgang van de afrondende werkzaamheden, de samenwerking met de partners en de gang van zaken rondom grote evenementen.’

Door: Bernadette Klerx

Dat antwoordde wethouder René Jansen op vragen van PvdA-raadslid Martin Montens. Het raadslid was de laatste tijd nogal eens aangesproken door inwoners die opmerkingen hadden over de gang van zaken bij de Cammeleur. En met een aantal grote (carnavals) evenementen in het vooruitzicht (komende weekend zijn de sauwelavonden) maakte Montens zich enigszins zorgen.

Montens laat desgevraagd weten dat de opmerkingen vooral betrekking hadden op de niet optimale situatie bij het horeca-gebeuren en de faciliteiten zoals garderobe en toiletten. ‘Worden de afspraken en verbeterpunten wel goed opgevolgd en hoe groot is het vertrouwen dat de komende grote evenementen soepeler verlopen, ’zo wilde hij van de wethouder weten.

Over dat vertrouwen hoefde de wethouder niet lang na te denken. ‘Gezien de constructieve gesprekken die wij met Donckhuys voeren, hebben wij het volste vertrouwen dat de grote evenementen goed verlopen. We houden de vinger stevig aan de pols. Kort voor een groot evenement vindt altijd nog afstemming plaats. We hebben afgesproken dat we voor de zomervakantie gaan evalueren. Dan is er de nodige ervaring opgedaan met grote evenementen’.


Reacties

article
104253
‘We hebben wekelijks overleg met Donckhuys over de voortgang van de afrondende werkzaamheden, de samenwerking
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20190208/zorgen-bij-pvda-over-gang-van-zaken-bij-grote-evenementen-de-cammeleur/
2019-02-08T09:19:39+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/11/27162621/cammeleurgroot.jpg
D'n Ham Vandaag, Nieuws