Ouderenmiddag Carnaval 2019

Foto:

Ook dit jaar is er weer een Ouderenmiddag tijdens de carnaval. Op dinsdagmiddag 5 maart wordt dit evenement gehouden in Cammeleur. De nieuwe Cammeleur is klaar dus voor de eerste keer wordt de ouderenmiddag in dit feestpaleis gehouden.

Gratis kaarten.
De nieuwe Cammeleur is ook voor de organisatie even wennen. Eén daarvan is de capaciteit van de zaal. Om teleurstelling aan de deur te voorkomen geven we ook dit jaar gratis toegangskaarten weg. Met deze kaarten heeft u gegarandeerd een zitplaats. Verder is het devies vol is vol. Vanwege de veiligheid zitten we vast aan een gelimiteerd aantal mensen in de zaal.

De (gratis) kaarten zijn vanaf maandag 11 februari vanaf 10.00 uur verkrijgbaar bij de Cammeleur. Reserveren is niet mogelijk en maximaal 2 kaarten per persoon. Maar nu genoeg over toegang en kaarten, we gaan gewoon lekker net als vanouds een gezellig feest bouwen op dinsdag 5 maart in de Cammeleur!

Zoals ieder jaar zal het ook dit jaar weer een rijk gevulde middag zijn. Een keur van artiesten uit het Peeënrijk zal tussen 13.00 uur en ca. 17.30 uur een vermakelijk programma wegzetten. Inmiddels zijn de artiesten al vastgelegd en kunnen wij u verklappen dat we in ieder geval een sauwel hebben en ook aan muzikale inbreng is geen gebrek.

Heeft u zin hebt in een gezellige ouderwetse carnavalsmiddag, is uw agenda nog leeg op dinsdagmiddag 5 maart en bent u 65 jaar of ouder? Dan bent u van harte welkom tijdens de ouderenmiddag. De toegang is gratis (met kaart) en onze vrijwilligers zullen u zeker in de watten leggen. De zaal van de Cammeleur gaat open om 12.30 uur.

De ouderenmiddag wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Donckhuys.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen