Informatiebijeenkomst werkzaamheden Wilhelminaplein op 13 februari

Foto:

Het centrum van Dongen is volop in beweging. Na de metamorfose van de Hoge Ham en het Looiersplein én de realisatie van De Cammeleur, zijn in 2019 het Wilhelminaplein, Park Vredeoord en de parkeerplaatsen op het Looiershof aan de beurt. Op woensdag 13 februari is er van 20.00 tot 21.00 uur een informatiebijeenkomst over het eerstvolgende deelproject Wilhelminaplein. Locatie: zaal 2 van De Cammeleur, Hoge Ham 126. Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar.

Op dinsdag 12 maart begint de volgende fase in het centrumgebied: de herinrichting van de straten rondom het Wilhelminaplein. Tot 5 juli (2019) worden de straten rondom het plein (inclusief een deel van de Nieuwstraat) en het parkeerterrein opnieuw ingericht. Na de zomer volgen het grasveld van het Wilhelminaplein en Park Vredeoord. De werkzaamheden worden zo gepland dat evenementen zoals het Oranjeparkfestival en de Zomerspelen gewoon door kunnen gaan.

Tijdelijke omleiding
Van dinsdag 12 tot en met vrijdag 22 maart is het kruispunt Nieuwstraat-Wilhelminaplein-Looiershof afgesloten voor verkeer. Het Looiershof blijft bereikbaar via de Zuivelstraat en de Hoge Ham. Het eenrichtingsverkeer op de Hoge Ham tussen de Dr. Willem Dreeslaan en de Biezen wordt tijdelijk omgedraaid. De weekmarkt op maandag 18 maart wordt tijdelijk naar parkeerterrein Binnenhoven (nabij de Aldi) verplaatst. Tijdens de andere fases kan er altijd langs minimaal één zijde van het Wilhelminaplein gereden worden. Gedurende de werkzaamheden blijven er parkeerplaatsen beschikbaar, maar minder dan gebruikelijk.

Communicatie met omwonenden
Wie op de hoogte wil blijven van het project, kan zich aanmelden voor de WhatsApp-verzendlijst. Voeg telefoonnummer 06 – 21817973 toe en meld u aan om updates te ontvangen en vragen te stellen. Meer informatie over deze service staat op: www.dongen.nl/whatsapp

Meer informatie en contact
Heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met projectleider Arnoud voor de Poorte via 14 0162 (centraal nummer gemeentehuis), per e-mail via: [email protected] of kijk op www.dongen.nl/werkzaamhedencentrum.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen