Website met Dongense carnavalshits nu online

Zaterdagavond is de website www.ggdp.nl officieel online gegaan. Op deze website is het nummer ‘Tis Raok van de Uitlsaopers, dé hit van het komende carnavalsseizoen, gratis te downloaden. Daarnaast zijn ook de nummers van de andere vier finalisten van het Grand Gala du Pee, professioneel vastgelegd en op deze site te beluisteren en als MP3 bestand te downloaden.

Op de website www.ggdp,nl vind je daarnaast videoclips, de songteksten van alle nummers en een overzicht van de bedrijven die dit alles mogelijk gemaakt hebben. Het is de bedoeling dat op termijn ook alle nummers die in het verleden op singles, CD’s of cassetteband zijn uitgegeven een plekje op deze website krijgen.

Frank Snijders, met carnaval als Prins Andreo XL regerend over het Peeënrijk was, samen met zijn adjudant Han, in burger aanwezig bij het moment waarop de website in de lucht ging.  Snijders verrichtte zelf de officiële openingshandeling door een aantal ballonnen het luchtruim te laten kiezen. Na een eerste liverpresentsatie van het winnende nummer ging het gezelschap daarna op een heuse Peejelaandse clubtour langs diverse café’s/. Natuurlijk werden de nummers overal al volop gedraaid en meegezongen.

KLIK HIER voor de website www.ggdp.nl waar je de nummers kunt downloaden

Bekijk hier de clips van de vijf finalisten


Reacties

video
104130
Zaterdagavond is de website www.ggdp.nl officieel online gegaan. Op deze website is het nummer ‘Tis
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20190203/website-met-dongense-carnavalshits-nu-online/
2019-02-03T11:32:03+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2019/02/03113542/uitsl.jpg
Nieuws, Peejelaand