Sleutels, tas of telefoon verloren in de gemeente Dongen? Je vindt ze terug via iLost.

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Voor inwoners van de gemeente Dongen is het makkelijker geworden om gevonden of verloren voorwerpen te zoeken of aan te melden. Via de website iLost kunnen inwoners namelijk zoeken naar voorwerpen die zij zijn verloren of zij kunnen een gevonden voorwerp zelf gemakkelijk digitaal aanmelden.

Gebruiksvriendelijk 
Voorheen moesten inwoners een gevonden voorwerp afgeven bij de balie van het gemeentehuis. Dit hoeft nu niet meer. Inwoners kunnen gevonden voorwerpen nu zelf plaatsen op iLost. Hierbij kunnen ook foto’s worden geplaatst. Dit maakt het voor iemand die iets heeft verloren ook gemakkelijker om het voorwerp terug te vinden.

Voorwerp niet gevonden?
Staat het verloren voorwerp niet tussen de lijst? Dan is het mogelijk een iLost alert in te stellen en een bericht te ontvangen als het voorwerp is gevonden. Meer informatie Meer informatie over gevonden en verloren voorwerpen en de service van iLost is te lezen op www.dongen.nl/gevonden-en-verloren.

 

Reacties

article
104027
Voor inwoners van de gemeente Dongen is het makkelijker geworden om gevonden of verloren voorwerpen
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20190130/sleutels-tas-of-telefoon-verloren-in-de-gemeente-dongen-je-vindt-ze-terug-via-ilost/
2019-01-30T19:06:08+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/10/11215210/gemeentehuisnieuw.jpg
D'n Ham Vandaag, Nieuws