Landelijk bekende cabaretier Fresku op 15 februari in De Cammeleur

Foto:

Op vrijdag 15 februari staat de landelijk bekende Eindhovense cabaretier Fresku op de planken in Dongen met de try-out van zijn nieuwe show ‘voordat het te laat is’. Fresku, of Roy Michael Reymound zoals Fresku echt heet, is een eigentijdse artiest die in zijn shows scherpe raps afwisselt met grappige persiflages. Hij timmert al sinds 2008 aan de weg en misschien ken je hem van liedjes als ‘Mijn Zoon’ of zijn eerdere voorstelling ‘De Fresku Show’.

Andere raps en liedjes van Fresku resulteerden in albums met viersterren-recensies in onder andere de Volkskrant, een uitverkocht Paradiso en mediaoptredens in De Wereld Draait Door, Pauw en het TV-programma 24 uur met. Zijn video’s leveren al miljoenen views op YouTube op, met bekende typetjes als Gino Pietermaai en Willy Keurig.

In zijn show ‘voordat het te laat is’ brengt Fresku met een gezonde dosis scherpe humor en satire vastgeroeste menselijke opvattingen in een nieuw licht. Jong én oud kan in zijn nieuwe show een avond lang genieten van Fresku’s onnavolgbare gedachtespinsels en fantastische verhalen!

Meer info op www.decammeleur.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen