11.000 euro voor Cliniclowns uit wensvijver AVRI

Foto:

Afgelopen vrijdag beleefden Matthieu Verlinde en Ben Barendse een bijzondere middag. Beide Dongenaren organiseren met regelmaat een actie, waarbij de opbrengst ten goede komt aan de Cliniclowns. Hun gedrevenheid was niet onopgemerkt gebleven en Cliniclowns was tot hun grote verrassing uitgekozen als doel voor de ‘wensput’ tijdens de prachtige kerstshow van Bloem- en Tuincentrum AVRI.

De klanten wierpen er vanaf half oktober tot de kerst vele muntjes in. Diverse keren waren Matthieu en Ben tijdens de kerstshow aanwezig om de bezoekers wat meer achtergrondinformatie te geven bij de organisatie Cliniclowns. Vrijdagmiddag werd de opbrengst bekend gemaakt. Cliniclowns ambassadeur Leendert de Jong mocht samen met Matthieu en Ben de symbolische cheque in ontvangst nemen met daarop het astronomische bedrag van € 10.314,77. AVRI eigenaar Frank van der Avoird rondde dit prachtige bedrag ook nog eens af op € 11.000. De mannen van Cliniclowns waren even sprakeloos toen de cheque  onthuld werd. “Dit hadden wij nooit durven dromen. Ontzettend bedankt aan alle mensen die hun bijdrage geleverd hebben en natuurlijk aan AVRI. We zijn er superblij mee”

Matthieu Verlinde kwam via zijn dochter in aanraking  in aanraking kwam met het werk van de CliniClowns en raakte daarvan zo onder de indruk dat hij diverse acties opzette om geld in te zamelen voor deze organisatie. Met een sponsorloop, een veiling, het hardlopen naar de top van de Mont Ventoux en het evenement ‘Lachen en Lallen’ in den Hamse Bok lukte dat al heel erg goed. Maar Matthieu en Ben gaan door. Onlangs bracht de Lichtjestocht van de Kleppers al een mooi bedrag van 500 euro op en nu komt er dus een fantastisch bedrag van deze wensput actie bij. En er komt meer: “Op 13 april organiseren wij trailrun Seters Mooiste met start en finish vanuit camping ’t Haasje. Een hardloopevenement door de bossen van Boswachterij Dorst. Er is een mogelijkheid in te schrijven voor 10,5 km- 16 of 25 km. De opbrengst gaat dus ook naar Cliniclowns. Zie ook www.setersmooiste.nl En verder gaan we nog iets doen maar wat is nog even een verrassing” aldus Ben.

Meer info: https://www.avri-tuincentrum.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen