Verkoop laatste sauwelkaarten zaterdag 19 januari vanaf 11.00 uur

Foto: Ad Vonk

Zaterdag 19 januari hebben de Dongense sauwelliefhebbers nog een laatste kans om een kaartje te bemachtigen voor de sauwelavond van vrijdag 8 februari

De kaartverkoop van de resterende kaarten voor sauwelweekend 2019 start zaterdag om 11.00 uur. Kaarten worden te koop aangeboden voor € 11,00 per stuk op de website van de Cammeleur: https://www.decammeleur.nl/agenda/sauwelavond-2019. Er kunnen maximaal 2 kaarten per persoon gekocht worden. Het reserveren van kaarten is niet mogelijk. De zaterdagsauwel is reeds uitverkocht.

Voor het bestellen van kaarten heeft u een account nodig. Omdat er grote drukte verwacht wordt op de website is het verstandig  om vooraf alvast een account aan te maken zodat u op zaterdag 19 januari om 11.00 uur meteen de kaarten kunt bestellen. Dat kan HIER.

Het spits wordt op vrijdag 8 februari afgebeten door Bart van Kerkhof, de oppersauwelèèr van 2018. Hij komt in de ton als De Naagtburgemister. Als tweede komt Ludo van Vliet als Formule 1 coureur Sebastiaan Vethol. Van Vliet won vorig jaar twee van de drie publieksprijzen. Trea van Kuijk is terug van weggeweest en verschijnt als derde in de ton met het typetje Hangwang van de Vogelopvang. De laatste sauwelaar voor de pauze op vrijdag is negenvoudig oppersauwelèèr Tom Mijnders, dit keer als Pukkie van het Piccalilliputtercircus.

Na de pauze zal Rob Verkooijen zijn expertise op het gebied van Kunst en Kitsch op zijn onnavolgbare wijze etaleren. Als zesde van de avond verschijnt de eerste debutant in de ton in de persoon van Josine Severijns als Etenswaore deskundige Sientje ut pruufmasjientje. Daarna komt Erwin van Empel als Kapelaan van Geloven zijn verhaal vertellen. De avond wordt afgesloten door debutant Huub Holzken als Wout, en die is 1 jaar getrouwd.

De volgorde op zaterdag 9 februari

1. Erwin van Empel: Kapelaan van Geloven
2. Rob Verkooijen: Expert in kunst en kitsch
3. Josine Severijns: Etenswaore deskundige: Sientje ut Pruufmasjientje
4. Huub Holzken: Wout: en die is 1 jaor getrouwd

Pauze

5. Bart van Kerkhof: De Naagtburgemister
6. Tom Mijnders: Pukkie van het Piccalilliputercircus
7. Trea van Kuijk: Hangwang van de vogelopvang
8. Ludo van Vliet: Formule 1 coureur Sebastiaan Vethol

De presentatie is beide avonden in handen van Henk Tuijtelaars. De muzikale omlijsting wordt op vrijdagavond verzorgd door feestband De Duckers en op zaterdagavond door hofkapel De Peeënstampers.

 

 

Reacties

article
103702
Zaterdag 19 januari hebben de Dongense sauwelliefhebbers nog een laatste kans om een kaartje te
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20190118/verkoop-laatste-sauwelkaarten-zaterdag-19-januari-vanaf-11-00-uur/
2019-01-18T17:10:47+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/10/19170659/ludo181.jpg
Nieuws, Peejelaand