Wil jij werken of leren in de Techniek bij een echt Brabants familiebedrijf?

Foto:

Van Uitert groeit door en is op zoek naar enthousiast talent dat ons team wil komen versterken. Zoek jij een leuke baan, BBL-traject of stageplaats? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je interesse? Kom dan naar onze Technische Banenavond.

Wanneer: Woensdag 16 januari 2019
Waar: De Schacht 9 in Dongen
Tijd: Vanaf 17.00 tot 19.30 uur

Zonder enige verplichting kan je een kijkje nemen achter de schermen. Maak kennis met onze collega’s, krijg uitleg over onze projecten en ervaar zelf wat een leuke werkgever Van Uitert is.
Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom. De Technische Banenavond geeft jou de gelegenheid om een indruk te krijgen van zowel het werken in de productiehal als op kantoor.
Onze collega’s zijn aan het werk, waardoor je direct je vragen kunt stellen over de projecten of een bepaalde functie. Uiteraard is er gelegenheid om in gesprek te gaan met verschillende medewerkers.

Dus ben jij benieuwd naar wat wij doen, hoe de werksfeer is en wat de mogelijkheden bij Van Uitert zijn voor jou? Loop dan op woensdag 16 januari eens bij ons binnen!

Vacatures:
Werkvoorbereider; Onderhoudsmonteur; Monteur Binnendienst; Monteur Buitendienst; Plaatwerker; Robot Application Engineer; Tekenaar/Constructeur; Technisch Tekenaar WTB; Sales Engineer; Software Engineer en Hardware Engineer.

Ga voor de uitgebreide functieomschrijvingen naar: www.werkenbijvanuitert.nl

Van Uitert produceert interne transportsystemen, machines en robot applicaties. Met ons team van 100 collega’s werken we aan mooie projecten voor onder andere Heineken, Friesland Campina, Arla Foods, Nestlé, ABInBev, De Efteling. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, een eerste baan of een stageplaats? Loop dan eens bij ons binnen op woensdag 16 januari.

Reacties

article
103800
Van Uitert groeit door en is op zoek naar enthousiast talent dat ons team wil
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20190116/wil-jij-werken-of-leren-in-de-techniek-bij-een-echt-brabants-familiebedrijf-2/
2019-01-16T12:13:47+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2019/01/16155645/uitertbanenavond1.jpg
Nieuws, Zakelijk