Volgorde optredens sauwelavonden bekend

Foto:

Afgelopen donderdag vond de loting plaats voor de volgorde van de sauwelaars tijdens de sauwelavonden van vrijdag 8 en zaterdag 9 februari aanstaande. De laatste beschikbare kaarten gaan zaterdag 19 januari in de verkoop. Lees meer hierover in dit artikel.

Het spits wordt op vrijdag 8 februari afgebeten door Bart van Kerkhof, de oppersauwelèèr van 2018. Hij komt in de ton als De Naagtburgemister. Als tweede komt Ludo van Vliet als Formule 1 coureur Sebastiaan Vethol. Van Vliet won vorig jaar twee van de drie publieksprijzen. Trea van Kuijk is terug van weggeweest en verschijnt als derde in de ton met het typetje Hangwang van de Vogelopvang. De laatste sauwelaar voor de pauze op vrijdag is negenvoudig oppersauwelèèr Tom Mijnders, dit keer als Pukkie van het Piccalilliputtercircus.

Na de pauze zal Rob Verkooijen zijn expertise op het gebied van Kunst en Kitsch op zijn onnavolgbare wijze etaleren. Als zesde van de avond verschijnt de eerste debutant in de ton in de persoon van Josine Severijns als Etenswaore deskundige Sientje ut pruufmasjientje. Daarna komt Erwin van Empel als Kapelaan van Geloven zijn verhaal vertellen. De avond wordt afgesloten door debutant Huub Holzken als Wout, en die is 1 jaar getrouwd.

De volgorde op zaterdag 9 februari

  1. Erwin van Empel: Kapelaan van Geloven
  2. Rob Verkooijen: Expert in kunst en kitsch
  3. Josine Severijns: Etenswaore deskundige: Sientje ut Pruufmasjientje
  4. Huub Holzken: Wout: en die is 1 jaor getrouwdPauze
  5. Bart van Kerkhof: De Naagtburgemister
  6. Tom Mijnders: Pukkie van het Piccalilliputercircus
  7. Trea van Kuijk: Hangwang van de vogelopvang
  8. Ludo van Vliet: Formule 1 coureur Sebastiaan Vethol

De presentatie is beide avonden in handen van Henk Tuijtelaars. De muzikale omlijsting wordt op vrijdagavond verzorgd door feestband De Duckers en op zaterdagavond door hofkapel De Peeënstampers.

Kaartverkoop
De sauwelavonden vinden plaats in de Cammeleur waar plaats is voor 500 sauwelliefhebbers. Zoals al jaren gebruikelijk is, heeft er inmiddels een voorverkoop plaatsgevonden onder de bij stichting “de Peeënstekers” aangesloten carnavalsverenigingen. Ook de sponsoren en vaste begunstigers, zoals de “Club van 66” hebben inmiddels hun voorkeur opgegeven. Hierdoor is de zaterdagavond sauwel geheel uitverkocht.

Passe-partouts kunnen voor dit evenement niet worden aangeboden en worden niet geaccepteerd. Er heeft een inventarisatie plaatsgevonden onder de passe-partouthouders, deze zijn ingewisseld voor een kaart voor de sauwelavond.

Er zijn nog wel een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor vrijdag 8 februari 2019!

Zaterdag 19 januari 2019 start de kaartverkoop van de resterende kaarten voor sauwelweekend 2019. Kaarten worden te koop aangeboden voor € 11,00 per stuk op de website van de Cammeleur: https://www.decammeleur.nl/. De exacte link naar het evenement op de website van de Cammeleur wordt zo spoedig mogelijk gecommuniceerd. Er kunnen maximaal 2 kaarten per persoon gekocht worden. Het reserveren van kaarten is niet mogelijk.

 

Reacties