Prachtig bedrag voor Stichting Vrienden van het Hospice

Foto:

Op zaterdag 22 december 2018 gaf het Enschede’s Byzantijns Kozakken Koor  een uniek concert in de Sint-Laurentiuskerk in Dongen. Het concert werd georganiseerd door Anton en Rosalie Euren. Zij verbonden een goed doel aan de opbrengst: de Stichting Vrienden van het Hospice. Donderdag reikten Anton en Rosalie het prachtige bedrag van € 3.250,54 symbolisch uit aan de Stichting.

Bijna vierhonderd bezoekers genoten van het betreffende concert. Voorzitter Frank Knoop van de Stichting Vrienden van het Hospice, benadrukte tijdens zijn bedankwoord dat dat op zich al een prestatie van formaat was. Hij was op de avond zelf al blij verrast door de kwaliteit van het concert en de grote toeloop maar de uiteindelijke opbrengst was voor hem en de andere leden van de stichting een enorme verrassing. “Dit hadden we echt niet verwacht” aldus Knoop, die aangaf dat de stichting zorg gaat dragen voor een verantwoorde besteding van deze mooie opbrengst. “En daar betrekken we zeker ook de vrijwilligers bij. ”

Knoop had voor Anton en Rosalie Euren ook een presentje in de vorm van een plaquette voor de zogenaamde Wall of Fame, een wand waarop de giften van een flink aantal donateurs getoond worden. Aan Anton en Rosalie de eer om een plaquette met deze fraaie gift daar aan toe te voegen.

Reacties