Vanaf nu Inschrijven ”Dansles bij de Viersprong”

Foto:

Heeft u al heel lang niet meer gedanst? Dan moet u dit eens hoognodig weer oppakken, want dansen zorgt voor gezonde beweging en veel gezelligheid.

Dansvereniging Midden Brabant verzorgt ook dit jaar weer danslessen voor ‘n speciaal tarief voor startende dansliefhebbers. Ontdek of stijldansen iets voor u is en proef de sfeer van het stijldansen in verenigingsverband. Vanaf maandag 21 januari 2019 starten we weer met het 2e gedeelte van ons danscursus ( instroomcursus ) U bent dan ook om 19.00 uur van harte welkom om deel te nemen aan deze 15 danslessen in een ongedwongen sfeer. Na deze 15 lessen kent u alle basispassen van de bekende dansen.

U leert o.a. de Engelse wals, foxtrot, cha cha cha. en wij bieden u ook de mogelijkheid om door te stromen naar onze vervolgcursus (doorstroomcursus), waar u ook kennis maakt met de Tango, Rumba en Jive. De lessen zijn wekelijks en gaan door tot mei 2019. We starten in zalencentrum “de Viersprong” Kanaalstraat 10 te Dongen. De vereniging is gestart als een vriendengroep, maar uitgegroeid tot een vereniging die inmiddels al 38 jaar bestaat. Een vereniging waar de dansles, het vrij dansen en de gezelligheid het allerbelangrijkste is!

Wordt dit de start van uw wekelijkse maandagavondje uit? Kom kijken en doe mee! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze danslijn 06-39339573, [email protected] of onze website www.dansvmb.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen