DDOO- toernooi ook dit jaar op 24, 27,28 en 29 december in de Salamander

Foto:

Dit jaar is het voor de 25ste keer dat het jaarlijkse DDOO voetbaltoernooi wordt georganiseerd (zie HIER) Het is voor Kees van Dongen en Bouke Derks voor het laatst dat ze in de commissie zitten namens vv Dongen.

Kees is al ruim 15 jaar als commissielid actief en voor Bouke is dit het negende jaar. Inmiddels zijn er al opvolgers gevonden, die dit jaar al volop meedraaien en dat zijn Kjell Voskuil, Tim Bouterse en Gertjan Leeggangers. Van deze drie draait Tim al een paar jaar mee, omdat hij voor zijn vv Dongen activiteiten al voor DVVC meedraaide bij het DDOO-toernooi. Ook bij DVVC is in de persoon van Neletta de Jong en namens Olympia ’60 door Ton van Gool een nieuwe invulling in de commissie gegeven. Je ziet een nieuwe commissie die volgend jaar weer met nieuwe kansen voor de 26stekeer zullen gaan. De taakverdeling wordt volgend jaar bij de evaluatie – ergens in maart /april – besproken.

Dit jaar heeft DDOO in totaal zo’n 30 sponsoren. Dat zijn naast de hoofdsponsor, Accountantskantoor Janssen, sponsors die een toernooideel sponsoren, maar ook bedrijven voor een advertentie in het toernooiboek. De organisatie kan het toernooi zeker niet organiseren in de huidige vorm zonder het Dongense zakenleven en is ze daarvoor erg dankbaar. Het wordt een feestelijk 25ste gebeuren. Hóé wordt nog even geheim gehouden. PE.

Reacties