Jonge automobilist (19) met slok op veroorzaakt schade

Foto: CC0 Creative Commons

Een 19-jarige Dongenaar die vrijdagavond met een slok op achter het stuur kroop,  reed in de Kerkstraat een verkeerspaal omver en knalde daarna ook nog tegen een geparkeerde bestelbus aan. De bestuurder ging er vandoor en liet zijn beschadigde auto achter. De politie achterhaalde hem en heeft hem aangehouden.

Een vrouw zag de eerste aanrijding rond één uur ’s nachts gebeuren op de Kerkstraat in Dongen. Ze meldde het bij de politie en vertelde dat de bestuurder ervandoor was gegaan. De geparkeerde bestelbus was beschadigd. Agenten zagen de betrokken auto daarna verderop in de straat staan, maar zonder bestuurder. Hij was uit zijn wagen gestapt nadat hij ook nog een verkeerspaal omver had gereden. Zijn auto was flink beschadigd, er lagen brokstukken op de weg.

De politie heeft de bestuurder achterhaald en aangehouden. Uit een ademanalyse bleek dat hij teveel had gedronken. De 19-jarige verdachte is beginnend bestuurder. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De benadeelde heeft aangifte gedaan van vernieling aan zijn bestelbus.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen