Talent-uur op KBS Noorderpoort groot succes

Foto:

Alweer enkele jaren geleden heeft KBS Noorderpoort het talent-uur opgestart. Het talent-uur, dat in blokken van 6 tot 8 weken wordt aangeboden, is bedoeld om ieders talent
te ontdekken.

Het aanbod is zeer divers en de kinderen kunnen hier zelf een keuze maken welk talent ze verder willen ontwikkelen. Deze talenten worden o.a. aangeboden door leerkrachten, ouders en docenten van buitenaf. Voorbeelden van de talenten zijn: dans, drama, beautysalon, sport, hiphop, gitaar, sieraden maken, schminken, Spaans, schilderen, figuurzagen en nog veel meer.

Tijdens het talent-uur wordt de school opgedeeld in 2 delen; de onder -en bovenbouw. Er wordt dan groepsdoorbrekend gewerkt. Met deze talentontwikkeling willen we de kinderen vooral veel ervaringen laten opdoen. Zowel vanuit hun eigen interesse als vanuit het aanbod. Er gaat niets boven de stralende ‘koppies’ van de leerlingen wanneer zij enthousiast bezig zijn met één van de talenten! Eén van de leerlingen van de kinderraad heeft onlangs het idee geopperd om talent-uur op de agenda te zetten voor de vergadering. Dit met de bedoeling talent-uur vaker te laten plaatsvinden. Een beter compliment kunnen we niet krijgen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen