Hier is ie dan: de 7e editie van de Glossy 200% DONGEN

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Er is lang naar uitgekeken maar donderdagavond was het zover: de zevende editie van de glossy werd officieel gepresenteerd tijdens een feestelijke bijeenkomst in de aula van het Cambreur College

Voorafgaand aan de glossypresentatie werd door René Hermans namens de directie van het Cambreur College ook een presentatie gehouden van de nieuwbouw die voor de komende jaren gepland staat.

Ook deze keer staat de 200% DONGEN weer boordevol unieke verhalen, weetjes, interviews en prachtige fotoreportages van fotograaf Jan Stads. Opnieuw dus een bijna 200 pagina’s dikke glossy met een 200% Dongense inhoud. Dongen blijkt een onuitputtelijke bron van interessante inwoners, prachtige initiatieven, bedrijvigheid en een bruisend verenigingsleven. In deze zevende ‘200% DONGEN’ komen we dat allemaal weer tegen. Van een dubbelinterview met de sporters Agnes van Suijlekom (tevens ons covermodel) en Amando Koestal tot een bijzondere kennismaking met het werk Appie Bonis, die de kleinste eencelligen op een onnavolgbare manier vastlegt. Met de 55e sauwelavond in aantocht is het ook een mooi moment om eens een kijkje te nemen in de Dongense sauwelgeschiedenis . En wat dacht je van een eerste blik op het gloednieuwe parkpodium?

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Bijzonder is ook het levensverhaal van geboren en getogen Dongenaar Toon Trommels, die onlangs zijn honderdste verjaardag vierde. Helaas kan de heer Trommels zelf niet meer meegenieten van uiteindelijke resultaat . Hij overleed enkele weken na het interview dat auteur Nicolle Christiaanse met hem had. In goed overleg hebben we besloten om dit mooie document toch deel uit te laten maken van deze glossy. Het eerste exemplaar van deze glossy werd in ontvangst genomen door een schoonzus van De heer Trommels.

 

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Natuurlijk ontbreekt het Dongense bedrijfsleven niet in deze 200% DONGEN. Een groot aantal lokale ondernemers zijn in Dongen of in de regio actief. In deze editie lichten we wederom een aantal mooie bedrijven uit. Dankzij hen en alle adverteerders is het mogelijk om alle inwoners van Dongen ook deze keer weer gratis te laten genieten van dit glossy magazine.

 

 

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Vanaf vandaag wordt de glossy gratis huis-aan-huis bezorgd in de gemeente Dongen. Heeft u een ja/nee sticker of een nee/nee sticker op de deur, dan mag de glossy niet bij u bezorgd worden. Wilt u toch graag een gratis exemplaar dan kunt u daarvoor terecht bij Fa. Leijten, Hoge Ham 80-82, bij het kantoor van dongen.nieuws.nl aan de Hoge Ham 85 A of bij CIGO op Looiersplein 30.

De nieuwe glossy is maar liefst 196 pagina’s dik. Nieuwsgierig naar de nieuwe glossy? Bekijk hem HIER alvast online.

Reacties

article
96902
Er is lang naar uitgekeken maar donderdagavond was het zover: de zevende editie van de glossy
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20181214/hier-is-ie-dan-de-7e-editie-van-de-glossy-200-dongen/
2018-12-14T17:00:23+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/06/14165614/glossydec18.jpg
Nieuws, Zakelijk