Gentlemen of Dongen: DJ Contest

Foto:

Elk jaar vindt hèt Carnavalsevent voor de jeugd in Dongen plaats bij de Gentlemen of Dongen! De Gentlemen zet in op vernieuwing en boort graag nieuw talent aan.

Voor de editie van 2019 is de organisatie op zoek naar Dongens talent die graag hun DJ skills willen laten zien voor een volle zaal en een plekje willen veroveren op iets wat een legendarische line up lijkt te worden!

Wat zoeken ze?
Ben of ken jij iemand die een zaal helemaal los kan laten gaan? Ben jij tussen de 14 en de 18 jaar oud? Kom je uit de omgeving van Dongen? Geef je dan op voor de DJ Contest van de Gentlemen of Dongen!

Wat moet je doen?
Ga naar www.gentlemenofdongen.nl/dj en geef je op via ons formulier. Maak vervolgens een clipje van ongeveer 10 minuten waarin jij jouw mix skills laat zien en deel deze met ons via een YouTube (prive) link of stuur deze met WeTransfer naar [email protected]. Doe dit voor 31 december 2018. Op basis van alle inzendingen maakt de organisatie een selectie van talenten die worden uitgenodigd voor de live sessie. Tijdens deze sessie kun jij live jouw skills tonen aan onze jury. De jury bestaat uit Dongens eigen Feest DJ Remco, DJ Royor en Martropez. De datum voor deze sessie volgt begin januari. Voor meer info en vragen kun je terecht op www.gentlemenofdongen.nl/dj. Hier geen antwoord gevonden? Neem dan contact met ons op via [email protected] of via social media.

Internet: www.gentlemenofdongen.nl
Email: [email protected]
Facebook/Insta: Gentlemen of Dongen
Snapchat: Gentlemen-0162

Reacties