Black Friday boeken Super Sale op Winterfair

Foto:

Wil je supervoordelig  een mooi boek scoren op deze Black Friday, dan kun je vanaf 16.00 tot 21.00 uur terecht op de Winterfair in het mavogebouw van het Cambreur College aan de Bolkensteeg.

Met Sint en Kerst in aantocht ben je natuurlijk altijd op zoek naar een mooi cadeau. Je hoeft niet verder te zoeken want deze boeken van Uitgeverij Pix4Profskoop je echt voor een bijzonder scherpe prijs. Een paar voorbeelden uit het assortiment:

Brabantse Spot- en scheldnamen  van € 39,95 nu voor € 10,00
Veel van de in dit werk voorkomende woorden geven een treffende karakterisering weer van personen en hun bezigheden, zonder dat het doel is specifiek te spotten en/of te schelden.Het is een beeldende en pakkende bundel geworden van ruim 300 pagina’s.

Vier jaar werkte Caspar van de Ven aan dit boek. Zijn “levenswerk” hebben we een extra glimlach gegeven door illustraties van Doortje Hopstaken en foto’s met een lach van Jan Stads en zijn fotoclub Pix4Profs. Dit heeft geresulteerd in een gedegen werk met een moderne uitstraling. Lees- en kijkplezier voor iedere Brabander!

PAARDenKRACHT van € 19,95 nu voor € 6,00
Werknemers met vier benen

Samenwerken met paarden is een bewuste keuze. Een werknemer met vier benen zal altijd zijn beste beentje voor zetten om zijn taken te vervullen. Zijn baas kan rekenen op lichamelijke inzet, een goede mentaliteit, sociale vaardigheden en duidelijk communicatie. De kracht van het paard is gelegen in zijn lichaamsbouw én in zijn geaardheid. Een prachtig boek vol met indrukwekkende foto’s van Jan Stads

Deze jongen. Gerard van Maasakkers totnogtoe’ nu voor € 7,50 
Het biografische boek ‘Deze jongen. Gerard van Maasakkers totnogtoe’ is een van de mooiste uitgave van Pix4Profs Uitgeverij in Tilburg / Drunen. Het beschrijft het leven en de muzikale carrière van de Brabantse zanger Gerard van Maasakkers, winnaar van de Gouden Harp, en al dertig jaar vertolker van chansons over herkenbare mensen en universele thema’s.

Bier in alle eeuwigheid van € 24,95 nu voor € 10,00
Boek over 125 jaar Tilburgse trappistenbouwerij

Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven dateert van 1881. De trappisten moeten zoveel mogelijk in eigen onderhoud voorzien. De boerderij die de monniken hadden op het voormalig domein van Koning Willem II leverde veel te weinig op. Daarom werd er een brouwerij ingericht als alternatieve bron van bestaan. In dat opzicht is de brouwerij altijd uiterst belangrijk geweest voor de abdij.

Dementie, een vergeten wereld…nu voor € 5,00
Dementie is een ziekte die men niet alleen krijgt, maar tevens wordt; iemand ís dement. Een dementerende vergeet en wordt vergeten. Om de groeiende groep dementerenden terug in het maatschappelijk bewustzijn te brengen, portretteerden auteur Nicolle Christiaanse en fotograaf Jan Stads cliënten van Savant Zorg. Verschillende gradaties van dementie komen aan bod; van de beginperiode waarin eenvoudige begeleiding volstaat, tot en met de eindfase waarin vierentwintig uur per dag zorg noodzakelijk is. De kwaliteit van leven van de dementerenden is afhankelijk van professionele verzorgers, familie, mantelzorg en vrijwilligers, daarom zullen ook zij veelvuldig in beeld komen.

Voor het boek ‘Dementie, een vergeten wereld’ legden de auteur en fotograaf mooie, ontroerende en schrijnende momenten vast uit het leven van verzorgden en verzorgers; mensen die het waard zijn om te worden herinnerd

Marieke Martino…nu voor € 4,00
Ireen Wüst inspiratiebron jeugdboek

‘Marieke Martino, De kleindochter van Koning Stracciatella’ is een spannend boek dat is geschreven voor de jonge lezer (10 tot en met 15 jaar) en verder voor iedereen die van schaatsen houdt. Het boek van auteur Joost Goutziers is lichtjes geïnspireerd op de juniorenjaren van de schaatstopper Ireen Wüst en is geïllustreerd door kunstenaar Rob van Trier.

.

Verder nog vele titels voor ongelooflijke prijzen: Peerke Donders, een leven in brieven…, feest in Italië, Vincent van Gogh in Tilburg, van Brabant naar Afghanistan en terug, het toekomstig verleden, Peerke Pad wandel- en fietsroutes en nog vele andere titels. Grijp je kans!

Reacties