Sinterklaasintocht Klein-Dongen-Vaart op 25 november

Foto:

Zondag 25 november zal Sinterklaas een bezoek brengen aan Klein-Dongen-Vaart. De Sint en zijn Pieten zullen, begeleid door de Vrije Tijdrekkers, om 13.45 uur aankomen op de rotonde aan de Vaartweg.

De route dit jaar is als volgt: Vaartweg, Meester Janssenweg, IJsvogelstraat. Hier zal de Sint de aanwezige kinderen alvast een handje geven. De Vrije Tijdrekkers geven muzikale ondersteuning met een miniconcert. Daarna gaat de tocht verder via de Patrijzenweg, Eksterstraat, Wildzangweg (hier zal de Sint ook even een stop inlassen) en Vaartweg naar het Jeugdcentrumgebouw. Sinterklaas wordt om 14.30 uur in het Jeugdcentrum ontvangen door burgemeester Starmans en hopelijk vele kinderen met hun ouders. In het Jeugdcentrum zullen de peuters en de leden van de vrijdagavondgroep zich presenteren aan de Sint.

Tussen de presentaties door zullen de Pieten samen met de kinderen allerlei spelletjes en knutselopdrachten doen. Er is voor elk kind wel iets leuks te doen met muziek, knutselen, spelletjes, enz. Het programma in het Jeugdcentrumgebouw zal ongeveer tot 15.30 uur duren. Alle kinderen en hun ouders worden van harte uitgenodigd bij de Sinterklaasintocht aanwezig te zijn. Het bestuur van het Jeugdcentrum hoopt dat vele kinderen en hun ouders Sinterklaas komen begroeten.

 

Reacties