Bijzondere dagen voor Max Molendijk: van lunchen By PASCAL tot gamen met Royalistiq

Foto: Erik Molendijk

Max Molendijk, beter bekend als Kanjer Max sinds hij de strijd aanging met de ziekte leukemie waarmee hij afgelopen januari gediagnostiseerd werd, heeft een paar hele bijzondere dagen achter de rug.

Zondag organiseerde Max in samenwerking met restaurant By PASCAL in Oosterhout een viergangenlunch waarvan de opbrengst naar Villa Pardoes ging. De sfeer in het overvolle restaurant was opperbest. Max hielp zelf volop mee in de keuken en de bediening en vergat natuurlijk niet aan zijn gasten te vragen of alles naar wens was. Zo zorgde Max voor een prachtige opbrengst voor het goede doel.

Dinsdag was het tijd om Max zelf te verrassen. Dat deed Stichting ‘Make a Wish’, die hem met een megagrote limousine, voorzien van zijn naam, ophaalde bij Basisschool De Noorderport voor een dag vol bijzondere verrassingen. Ook vader, moeder en zus Emma mochten natuurlijk mee.

De eerste stop was ‘Almere Jungle’, waar zijn wens om de dieren mee te verzorgen ingewilligd werd. Max genoot van het eten klaarmaken, het vasthouden van een vogelspin en allerlei andere activiteiten. Daarna stond er speciaal voor hem een sportauto klaar, waarmee hij plankgas vervoerd werd naar Royalistiq, zijn grote idool! Samen met deze razend populaire game youtuber speelde Max een paar potjes Fortnite. Een unieke ervaring!

Met een etentje in een Italiaans restaurant werd de dag op feestelijke wijze afgesloten. Een fantastisache dag voor Max die hiermee weer energie heeft opgedaan voor het komende
jaar waarin hij nog een flink aantal behandelingen moet ondergaan om de ziekte definitief onder controle te krijgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen