Stichting Bokse Bikersz schenkt 5.000 euro

Foto:

In een gezellig drukke Hamse Bok werden afgelopen zaterdag maar liefst 4 cheques, met een totale waarde van € 5.000 uitgereikt aan 4 goede doelen. Stichting Bokse Bikersz D sluit hiermee een succesvol seizoen af en een nieuw evenement is geboren.

Met live muziek van De Klik, een hapje en een drankje was het tot in de kleine uurtjes een ouderwetse toffe Hamse Bok-avond. De Klik, met Frank van Heteren, Dré en Hans van den Bosch, maakten er met hun optreden niet alleen een geweldige avond van, maar schonken bovendien hun gage aan de stichting BBD!

De stichtingen “Met je hart” en “Tunesië communicatie” ontvingen ieder 1.500 euro. Deze bedragen zijn de opbrengst van de record Bokse Bikersz D in april dit jaar. Thebe Kloosterpad en stichting “Home of good Hope” kregen, n.a.v. het Boktoberfeszt vorige maand, ieder € 1.000 euro.  Hiermee is het totale bedrag aan schenkingen aan kleinschalige lokale en intrnationale goede doelen, sinds de eerste Bokse Bikersz D in 2011 de € 20.000 gepasseerd! Kijk voor alle geschonken bedragen op www.boksebikerszd.nl

Stichting Bokse Bikers D bedankt met deze nieuwe feest-avond de vrijwilligers en de sponsors;

Den Hamse Bok,Van den Beemd, Strada motoren, Albert Verschure, Rams bouw, Van der Wou, Vermijs motorsport, Van Ginneken meubelen, Route 97 motorcycles, Bouwbedrijf De Hoogh, ACR group, Buys glas, Van Dongen rioolservice, Donkers reclame, Van Peer autoschade, Van Bezouw ANWB rijschool,  Verharen-Wijnen auto’s, De Jong Bouwbegeleiding, het Smaakhuys, HDC Puree, Hans Louwet transport, Rollé carelectronics, Ikkemikke, Bandencentrum Gilze, Hoekstra schilders, Divmo motoren.

En natuurlijk alle deelnemers aan de BBD en het BTF.

Graag tot ziens op de negende Bokse Bikersz D op 14 april 2019!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen