Volop cabaret in De Cammeleur in november en december

Foto:

De komende weken zijn er leuke cabaret voorstellingen in De Cammeleur. Op 24 november staan cabaretiers Rob en Emiel er op de planken en op zondagmiddag 9 december is er een nieuwe activiteit: Het Cammeleur Cabaret Café!

‘Onderweg’ Ze waren al eerder in Dongen: de cabaretiers Rob en Emiel. Hun shows gooien altijd hoge ogen en we zijn er trots op dat ze in november weer live in De Cammeleur staan met de try-out van de nieuwe show ‘Onderweg’. Als de twee cabaretiers het podium oprijden, begint de reis waarvan niemand weet waar die eindigt. ‘Onderweg’ is theater-cabaret met een twist.Verwacht magie-strale acts, een bijzonder originele voorstelling en een absoluut onvergetelijke avond. De tijd vliegt voorbij doordat je van de ene humoristische verbazing in de andere valt! De entreeprijs is €15,50 incl. consumptie.

Nieuw Cabaret Café
Op zondagmiddag 9 december wordt zaal 7 in De Cammeleur omgetoverd tot het Cammeleur Cabaret Café; een ware comedy club. Je ziet een sneak preview of try-out van een voorstelling die wellicht volgend seizoen in zijn geheel in de theaters te zien zal zijn, of een nieuw cabarettalent dat zich voor komt stellen aan het Dongens publiek. De line-up voor 7 december is als volgt (wijzigingen onder voorbehoud): Sidney Schmeltz Thjum Arts Jim Speelmans en de host is Esther van der Voort. Tickets kosten € 7,50 excl. consumptie.

Meer info is te vinden op www.decammeleur.nl

 

Reacties

article
101745
De komende weken zijn er leuke cabaret voorstellingen in De Cammeleur. Op 24 november staan
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20181101/volop-cabaret-cammeleur-november-en-december/
2018-11-01T19:53:26+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/11/01195319/robemiel.jpg
Nieuws