Heemkundekring “Des Graven Moer presenteert de ’s Gravenmoerse Avond

Foto:

Op vrijdagavond 16 november gaan we een kwart eeuw terug in de tijd; het jaar 1993 waarin ’s Gravenmoer het 700 jarig bestaan vierde. Het werd een gedenkwaardig jaar met veel hoogtepunten. Alle ’s Gravenmoerenaren hebben dat jaar op één of andere manier hun steentje bijgedragen aan dit grandioze feest.

Tijdens de ’s Gravenmoerse Avond 2018 wordt dat mooie jaar nog eens beleefd. Onder leiding van Tim Millenaar is een prachtige presentatie gemaakt waarbij alle feestelijke gebeurtenissen de revue passeren. Optocht, boerenbruiloft, historisch toneelstuk, concerten, noem maar op. Na maandenlange voorbereiding is het gelukt om het jaar 1993 weer opnieuw tot leven te brengen in een presentatie, die een mooi beeld geeft van hoe het zeven eeuwenfeest is gevierd. Een jaar als toen zal ’s Gravenmoer niet snel meer meemaken.

Tim Millenaar zal de avond samen met Ad Kerst en Ad Mutsaers presenteren. Interactie wordt op prijs gesteld. Dus wilt u spontaan reageren vanuit de zaal: u hoeft zich niet in te houden! De ’s Gravenmoerse Avond vindt plaats op vrijdag 16 november in Dorpshuis De Geubel, Hoofdstraat 4 te ‘s Gravenmoer. Let op: de avond begint al om 19.30 uur! Voor leden van heemkundekring ”Des Graven Moer” is de toegang gratis. Niet-leden betalen € 3,50 entree.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen