Nieuw in Dongen: lekker uit eten bij ‘BUUF’

Foto:

Goed nieuws van het culinaire front: vanaf deze week heeft Dongen er een gelegenheid bij waar je kunt genieten van een heerlijk diner voor een eerlijke prijs. Onder de naam BUUF heeft Mariëlle Hoft een intiem en gezellig restaurant toegevoegd aan de achterzijde van haar populaire cafetaria Frietenzo aan de Julianastraat 8.

BUUF heeft een aparte ingang aan de linkerzijde van Frietenzo. Het nieuwe restaurant oogt sfeervol. Er is ruimte voor zo’n 40 gasten. “Restaurant BUUF is open op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 16.30 uur en de keuken sluit rond 21.00 uur” zegt eigenaresse Mariëlle Hoft, die hiermee een droom in vervulling ziet gaan. “Ik loop al zo lang ik hier zit, en dat is ook al weer 7 jaar, rond met het idee om deze ruimte die altijd al achter de zaak zat, eens goed te benutten. En nu is het zover.”

“Als je iets doet moet je het goed doen” zegt Mariëlle. “Ik wil geen concessies doen aan de kwaliteit, die moet constant zijn. De gasten moeten weten dat wij hier kwaliteit verkopen.” BUUF heeft al een ‘zachte’ opening achter de rug. Afgelopen weekend werden in relatieve stilte de eerste gasten ontvangen. “Nou ja, stilte….” lacht Mariëlle…”we zaten eigenlijk meteen twee avonden vol en dat was natuurlijk fantastisch. We zijn overladen met complimenten en zijn er nu helemaal klaar voor. Op vrijdag, zaterdag en/of zondag kun je dus voortaan heerlijk komen eten bij BUUF.”

De menukaart van BUUF is uitgebreid. “We bieden zowel voor-, hoofd-, als nagerechten dus een compleet diner. Op de lijst met hoofdgerechten vinden we onder andere saté, kogelbiefstuk, pasta, garnalen en hamburgers. “En vergeet vooral niet onze spareribs te vermelden, die volgens ons eigen geheime recept gemarineerd zijn. De gasten van afgelopen weekend waren er helemaal lyrisch over, en daar genieten wij dan net zo veel van als de gast zelf” aldus een trotse eigenaresse, die hoop  dat ze  vele Dongenaren mag begroeten in het nieuwe restaurant. “Kom het zelf beleven, welkom bij BUUF.”

Reacties

article
101551
Goed nieuws van het culinaire front: vanaf deze week heeft Dongen er een gelegenheid bij
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20181025/nieuw-dongen-lekker-eten-buuf/
2018-10-25T20:28:31+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/10/25202824/buuf.jpg
Nieuws, Zakelijk